Susanna Ingerttilä joutui onnettomuuteen: kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan – julkaisi paljonpuhuvan kuvan tilanteestaan

Julkaistu:

Ingerttilä kertoo joutuvansa leikkaukseen.
Susanna Ingerttilä kertoo Facebookissa joutuneensa onnettomuuteen leikatessaan omenapuita.

Töölön sairaalasta julkaisemissaan kuvissa Ingerttilän jalka on kipsattu. Toisessa kuvassa naisella on kasvoillaan happimaski.

– Putosin sitten tikkailta kun leikkasin omppupuita. Ambulanssilla sairaalaan, Ingerttilä kirjoittaa julkaisussa.

– Murtunut oikea jalka moneen säröön alasäärestä, leikattava ja metallilevyillä kasaan. Myös pohjeluu murtunut, hän kommentoi vammojaan.
Ingerttilä on lisännyt julkaisun yhteyteen olevansa ammattitaitoisissa käsissä.

– Erittäin hyvää hoitoa ja ystävällistä henkilökuntaa, hän kommentoi.

Susanna Ingerttilä on osallistunut Viidakon tähtöset ja Big Brother -ohjelmiin. 1990-luvulla hänet nähtiin myös missikilpailuissa. Ingerttilä oli naimisissa entisen huippu-uimari Jani Sievisen kanssa, mutta pari erosi vuonna 2006.

Ingerttilä on taistellut aiemminkin terveysongelmien kanssa. vuosi sitten hän kertoi IS:lle sairastavansa harvinaista Addisonin tautia, joka tunnetaan myös lisämunuaisen vajaatoimintana. Tautiin ei ole parannuskeinoa, mutta sen oireita pystytään lieventämän ja jopa poistamaan kokonaan lääkityksellä.

– Tuntuuhan se hurjalta, että näin muuten perusterveenä joutuu syömään lääkkeitä lopun elämäänsä, Ingerttilä pohti tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt