Historian ensimmäisen Wellnessmalli-kilpailun tuomaristo julki – mukana Minttu Räikkönen!

rac

Julkaistu:

Wellnessmalli-finalistit valitaan 11. huhtikuuta.
Viime vuonna Fitnessmalli-kilpailun tie päättyi I Love Me -messuille. Tilalle tuli Wellnessmalli-kilpailu, jonka finalistit valitaan Wellnessmalli-castingissa 11. huhtikuuta.

Kilpailu koki muutoksen myös omistajien keskuudessa. Nyt sitä luotsaavat Anni Vallius, Nanna Karalahti ja hänen siskonsa Karoliina Koivisto. Aiemmin mukaan hypännyt Elina Leskinen on jättäytynyt pois Wellnessmallia koskevista tehtävistään.

– Kilpailu otti uuden suunnan jo pari vuotta sitten ja tänä vuonna jatketaan aika pitkälti samalla linjalla. Kilpailun nimi on vain muuttunut entistä enemmän tukemaan sitä suuntaa johon kilpailu on viime vuosina mennyt, eli kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin, kilpailun omistaja Anni Vallius kertoo.


Tuomariston muodostavat tänä vuonna kilpailun omistajien ja viime vuoden voittaja Maiju Riskalan lisäksi tuomaristossa tullaan näkemään mm. F1-tähti Kimi Räikkösen puoliso Minttu Räikkönen. Minttu tulee arvioimaan semifinalistien kuvauksellisuutta.

– On kiva olla mukana valitsemassa terveellistä esikuvaa nuoremmille ja vanhemmillekin, Minttu Räikkönen iloitsee.

Vallius kertoo, että kilpailussa haetaan tänä vuonna valovoimaista persoonaa.

– Wellnessmalli -kilpailussa haetaan hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin. Sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista, hän kertoo.


Voit hakea kilpailuun täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt