Kimi Räikkönen puhkesi puhumaan perhe-elämästään ja Minttu-vaimostaan: ”Mikään suhde ei kestä pitkään, jos toinen dominoi liikaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkönen puhkesi puhumaan perhe-elämästään ja Minttu-vaimostaan: ”Mikään suhde ei kestä pitkään, jos toinen dominoi liikaa”

Kimi ja Minttu Räikkönen poseerasivat yhdessä Kimin elämästä kertovan kirjan julkistustilaisuudessa elokuussa.

Julkaistu: 14.3.2019 14:42

Kimi Räikkönen ei anna usein haastatteluja, mutta tällä kertaa hän yllätti faninsa totaalisesti.

F1-tähti Kimi Räikkönen antaa harvoin syväluotaavia haastatteluja, mutta poikkeus on nyt tapahtunut.

Netissä leviää video, jossa Kimi antaa lähes tunnin mittaisen haastattelun toimittajalle. Haastattelu on julkaistu suositussa F1-maailman kiemuroihin keskittyvässä Beyond The Grid -podcastissa.

Räikkönen oli Barcelonan F1-talvitesteissä vieraana podcastissa. MM-sarjan virallisen podcastin kauden avausjakso julkaistiin keskiviikkona.

Podcast alkaa hauskalla tavalla, kun Kimi esittelee itsensä ja englanniksi puhuva toimittaja Tom Clarkson ojentaa häntä leikkimielisesti englanninkielen painotuksista puhuessa. Kimi naurahtelee huvittuneesti omalle lausumiselleen.

Podcastin aluksi jäämies kertoo siirtymisestään Ferrarilta Sauberille. Hän kertoo tyytyväisenä, että hänellä on tällä hetkellä hyvä tunnelma elämässään.

Heti podcastin aluksi Kimi kertookin yllättäen myös perhe-elämästään, josta hän ei ole aina kertonut kovin avoimesti julkisuudessa.

– Tällä hetkellä pieni tyttömme on tullut siihen ikään, että hän tarvitsee paljon huomiota. Tunnen syyllisyyttä niistä hetkistä, kun en ole siellä.

– Tällaista elämä kuitenkin on. Suurin osa ihmisistä on töissä, joten se on ihan tavallista. Eihän se ole aina kivaa, mutta nyt totumme uusiin aikatauluihin vaihdoksen myötä, Kimi selittää.

Kimi kertoo, että he viettävät hänen perheensä kanssa mielellään aikaa aurinkoisissa kohteissa. Se on lastenkin mieleen. Matkustelu on heille yhteinen elämäntapa.

Robin innostui autoista

Formulatähti kertoo, että hänen neljävuotias poikansa Robin on innostunut autourheilusta.

Toimittaja kysäisee, aikooko hän viedä lapsensa ajoradalle, jos he kiinnostuvat siitä vanhempana.

– Totta kai tuen heitä kaikessa, mitä he päättävät tehdä. Jos se sitten on autourheilua, niin siitä tuleekin mielenkiintoista. Hauska nähdä, mistä he kiinnostuvat, Kimi vastaa.

– En ole sellainen, että miettisin etukäteen, miten asiat menevät. En suunnittele asioita.

Räikköset edustivat yhdessä Helsingissä joulukuussa, kun Mintun lastenvaatemallisto julkistettiin.

Vaimo muistuttaa lennoista

Toimittaja ihmettelee suuresti sitä, että Räikkönen on yksi maailman menestyneimpiä F1-tähtiä ja hän on luonut pitkän uran, mutta hän ei siltikään suunnittele koskaan mitään. Mies kysyy varsin suoraan, miten se on todella mahdollista.

Räikkönen ilmoittaa, että kun hän saa kahden vuoden sopimuksen käteensä, hän ei todellakaan tiedä, mitä sen jälkeen tapahtuu. Samanlainen hän on myös kotona.

– Vaimoni yleensä kertoo minulle, mihin aikaan jokin lento on. Se on paljon helpompaa minulle, hän tokaisee.

Räikköset menivät naimisiin Italiassa elokuussa 2016.

Clarkson kysäisee F1-tähdeltä, kumpi on heidän suhteessaan pomo kotona.

– Veikkaan, että olemme molemmat pomoja... Sovimme kaikesta yhdessä, ja mielestäni se on ainoa oikea tapa. Mikään (suhde) ei kestä pitkään, jos toinen dominoi liikaa.

Clarkson kysäisee myös, millainen Kimin ja tämän vaimon suhteen alku oli. Pariskunta tapasi toisensa juhannuksena 2013, jonka jälkeen Kimi kutsui Mintun luokseen mökilleen Porkkalaan.

– Voisi varmaan sanoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä, mutta se toimi meille molemmille hyvin. Olemme rakastuneita ja onnellisia, Kimi sanoo.

Fanit hämmästyivät

Video löytyy myös täältä.

Fanit hämmästyivät, kun he kuulivat Kimin pitkän haastattelun podcastissa. Kimi-fanit ympäri maapalloa ovat kommentoineet haastattelua YouTubessa kommenttikentässä innostuneina.

– Haastattelu alkoi kimimäisimmällä mahdollisella tavalla.

– Hän puhui niin paljon, koska he antoivat hänelle juoman.

– En voi uskoa, että he saivat Kimin istumaan alas ja tekemään tämän podcastin. Mahtavaa työtä, kuuluvat fanien yllättyneet kommentit.

Juttua tarkennettu kello 15.48: Kimi vei Mintun juhannuksen 2013 jälkeen mökilleen, ei kotiinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?