22-vuotiaalle mallikaunottarelle sataa tappouhkauksia – teki viisi vuotta sitten päätöksen, joka saa ihmiset edelleen raivon valtaan - Viihde - Ilta-Sanomat

22-vuotiaalle mallikaunottarelle sataa tappouhkauksia – teki viisi vuotta sitten päätöksen, joka saa ihmiset edelleen raivon valtaan

Kyprokselta kotoisin oleva Sophia Hadjipanteli kertoi suorassa tv-lähetyksessä joutuvansa hirvittävän palautteen kohteeksi kulmakarvojensa takia.

14.3.2019 12:40

Kyproksella syntynyt malli Sophia Hadjipanteli, 22, on Yhdysvalloissa Marylandin yliopistossa markkinointia opiskellut sometähti, joka ponnahti megasuosioon näyttävän naamakarvoituksensa vuoksi.

Vaalea Sophia nimittäin on antanut kulmakarvojensa kasvaa yhteen, ja värjää niitä mustiksi. Instagram-suosiota nauttiva nainen vieraili äskettäin Good Morning Britain -keskusteluohjelmassa puhumassa elämästään huomiota herättävän karvoituksensa kanssa.

Sophia paljasti juontajille Piers Morganille ja Susanna Reidille saavansa todella paljon kritiikkiä ja kommentteja naamakarvoituksensa vuoksi.

Jopa hänen henkeään on uhattu.

– Saan todella paljon tappouhkauksia, Sophia paljasti Daily Mailin mukaan suorassa tv-lähetyksessä.

– Se on kerrassaan järkyttävää, Morgan hengähti.

Sophialla on liki 300 000 seuraajaa Instagramissa, ja hän on julkisen työnsä vuoksi joutunut usein myrskyn silmään.

Ikävät kommentit ja tappouhkaukset ovat saaneet Sophian perustamaan Instagramiin #UnibrowMovement -liikkeen, jonka tarkoitus on levittää erilaisuuden ja kehopositiivisuuden ilosanomaa.

– Haluan kannustaa ihmisiä katsomaan minua ja minun kulmakarvaani, vaikka heidät on kasvatettu ajattelemaan, että se on outoa ja jotain, mistä minun pitäisi pyrkiä eroon. Haluan heidän sanovan lopulta, että olen kaunis tämän ”epäviehättävänä” pidetyn piirteen kanssa, brittiläistä mallitoimistoa edustava Sophia sanoi.

Kaikki sai alkunsa, kun vaalea Sophia värjäsi viisi vuotta sitten kulmakarvansa vahingossa lähes pikimustiksi.

Moni olisi säikähtänyt ja tehnyt kaikkensa korjatakseen vahingon, mutta Sophia päätti tehdä aivan päinvastoin. Hän tykästyi mustiin kulmakarvoihinsa, ja äitinsä kehotuksesta antoi niiden kasvaa luonnollisina.

– Halusin todellakin muotoilla kulmakarvani kun olin teini, mutta paksut ja tuuheat kulmakarvat tulivatkin muotiin ja mietin, että minun tyyliini sopisi kasvattaa niitä, Sophia kuvaili.

– Lisäksi äitini mielestä tuuheat kulmakarvat ovat hyvä asia, sillä hän itse nyppi omansa 90-luvulla aivan viivoiksi, Sophia kertoi.

Nykyään Sophia yrittää parhaansa mukaan vältellä ikävien viestien lukemista.

– En ole koskaan perustanut itsetuntoani sille kuinka muut minua kohtelevat, koska koulussakin minua kiusattiin sen takia, että vanhempani olivat maahanmuuttajia, emme puhuneet englantia ja olin pienikokoisin luokallani, Sophia kertoi.

Kadulla Sophia ei joudu kuuntelemaan samanlaisia ilkeyksiä kuin sosiaalisessa mediassa, jossa ikävien viestien lähettäminen on liiankin helppoa.

– Kasvokkain ihmiset ovat yleensä vain hämmentyneitä siitä, että miten heidän pitäisi reagoida, koska heidän mielestään on outoa nähdä minunlaisen kävelevän kadulla, Sophia totesi.

Sophian poikaystävä tukee rakastaan ja pitää hänen kulmakarvoistaan.

Ihanaa on, että Sophian poikaystävä, lontoolainen valokuvaaja Zac Apostolou, on hurmaantunut rakkaansa karvoitukseen.

– Hän rakastaa näitä! Sophia mainitsi Good Morning Britain -ohjelmassa.

– Hänelläkin oli yhteen kasvaneet kulmakarvat kun hän oli pieni. Minä värjään omiani, ne eivät ole aivan näin tummat oikeasti, ja hän on aina kiinnostunut, kun puuhailen kulmakarvojeni kanssa, Sophia kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?