Tarja Turunen julkaisi suihkunraikkaan kuvan, joka sai fanit häkeltymään

Julkaistu:

laulaja
Tarja Turunen vaalii terveitä elämäntapoja.
Rock- ja metallimuusikot ole erityisemmin tunnettuja terveellisistä elämäntavoistaan, mutta Tarja Turunen on poikkeus. 41-vuotias laulaja ylistää usein haastatteluissa ja somekanavillaan terveellisien elämäntapojen ja liikunnan tärkeyttä.

Tiistaina Turunen julkaisi suihkunraikkaan otoksen kuntosalin edustalta, joka ilahdutti myös hänen fanejaan.
– Terveys ensin, eikö, Turunen kyselee englanniksi kuvatekstissä.

Artisti on lisännyt julkaisun yhteyteen myös hashtagit ”fitness” ja ”treeni”.

Kuva on kerännyt hetkessä yli 16 000 tykkäystä ja satoja ihastelevia kommentteja. Turusen fanit yltyivät ylistämään kilpaa laulajan nuorekasta ulkonäköä.

– Metallijumalatar Tarja!

– Jatka samaa rataa, supernainen!

– Olet tyrmäävä!

– Niin kaunis.

– Treeniä ja metallimusiikkia, loistava yhdistelmä.

– Pysythän terveenä, jotta voimme aina kuunnella täydellistä ääntäsi!

Tarja Turunen muutti hiljattain puolisonsa Marcelo Cabulin ja 6-vuotiaan Naomi-tyttärensä Espanjaan. Muutto tapahtui Karibialta, mitä ennen perhe on asui Buenos Airesissa. Espanjaan muutto lyhensi Tarjan työmatkoja huomattavasti. Perheellä oli Espanjassa aiemmin vuokra-asunto, mutta tuleva joulu on uudessa kotimaassa ensimmäinen.
Turunen kertoi elokuussa IS:n haastattelussa erittäin kiireisestä syksystään. Hän julkaisi tuolloin uuden levyn ja kertoi pohtineensa samalla myös jaksamistaan.

– Tämän vuoden suurin huoli on oma jaksamiseni. Olen hyvässä kunnossa, mutta yli nelikymppisenä mitään ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Siksi mietin, miten kestän koko loppuvuoden rankan kiertämisen, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt