Me Naiset: Nanna Karalahti kertoo siskojensa ja Jeren poikkeuksellisen läheisistä väleistä: ”Kutsuvat itseään Jeren varavaimoiksi”

Julkaistu:

perheonnea
Nanna Karalahti ja hänen siskonsa kertovat Me Naisille elävänsä eräänlaisessa symbioosissa, johon Nannan aviomies Jere Karalahtikin on solahtanut mukaan mutkattomasti.

Yrittäjä Nanna Karalahden, 31, ja hänen siskojensa Karoliina Koiviston, 32, ja Pirke Vuorijärven, 45, elämää seurattiin viime keväänä Siskot-tv-sarjassa. Sarjassa he kertoivat olevansa todella läheisiä ja kaikki kolme asuvat Keravalla vain kahden kilometrin säteellä toisistaan.

Nanna, Karoliina ja Pirke kertovat nyt Me Naisten haastattelussa kutsuvansa kotiensa väliin jäävää aluetta Pyhäksi Kolmioksi ja kuvailevat suhteensa olevan kuin symbioosi.

Siskokset ovat paitsi erittäin läheisiä, myös hyvin samannäköisiä. Karoliina sanookin Nannan ja Jere Karalahden Jax-pojan sekoittaneen hänet Nannaan pienempänä. Kuopus Alexia sekoittaa heidät edelleen.

Siskokset kuvailevat Me Naisille näkevänsä lähes joka toinen päivä. Sisarussuhde on niin läheinen, että se on ollut monille miehille kova pala purtavaksi. Ei kuitenkaan Nannan aviomiehelle Jerelle, joka siskosten mukaan ymmärtää symbioosin.

He kuvailevat heillä ja Jerellä olevankin poikkeuksellisen lämmin suhde, ja he voivat soitella toisilleen kaikista iloista ja suruista.

– He kutsuvat itseään Jeren varavaimoiksi, Nanna sanoo lehdelle.


Jere Karalahti naureskeli viime keväänä tv:ssä esitetyssä Siskot-sarjassa, ettei tiennyt saavansa yhden naisen sijaan elämäänsä neljää naista, eli Nannan siskot ja äidin.

Nanna ja Karoliina kertoivat viime keväänä IS:n haastattelussa, että Karoliina saattaa olla ensimmäinen, mitä Jere näkee aamuisin.

– Monesti Jere on varmaan ajatellut, että ei taas, kun heti ensimmäisenä aamulla, kun hän avaa silmänsä, niin mä seison sängyn vieressä, Karoliina nauroi.

Lue lisää: Nanna Karalahti esitteli siskonsa: tässä ovat Pirke, 43, ja Karoliina, 31, – ”Karo saattaa olla ensimmäinen, mitä Jere näkee aamuisin”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt