Kauniit ja Rohkeat -tähti iski silmänsä Johannes Holopaiseen – tarttui heti näyttelijäkomistuksen ehdotukseen saunassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kauniit ja Rohkeat -tähti iski silmänsä Johannes Holopaiseen – tarttui heti näyttelijäkomistuksen ehdotukseen saunassa

Annika Noelle on näytellyt vuoden ajan Kauniissa ja rohkeat -sarjassa.

Julkaistu: 14.3.2019 6:57

Kauniit ja rohkeat -tähti Annika Noelle lomaili hiljattain Lapissa ja lumoutui täysin. Hän paljastaa IS:n haastattelussa myös tapailleensa suomalaisnäyttelijä Johannes Holopaista.

– Kippis! Annika Noelle huikkaa selvällä suomenkielellä Los Angelesissa CBS:n studiolla, jossa ovat meneillään saippuasarja Kauniiden ja rohkeiden kuvaukset.

Hope Logania vuoden ajan Kauniissa ja rohkeissa näytellyt Annika Noelle koki vuoden vaihteessa tarvitsevansa tauon, kunnolla aikaa itselleen. Niinpä hän suuntasi jouluksi Suomen Lappiin lomalle.

– Olen aina halunnut nähdä revontulia, se on ollut haaveeni lapsesta asti, Annika Noelle kertoo.

– Olin kuvannut todella rankkaa juonikuviota, ja loma Lappiin oli lahja itselleni. Myös syntymäpäiväni on jouluaattona, joten halusin viettää sitä jossakin erityisessä paikassa.

Annika yöpyi Lapissa lasi-iglussa, josta oli helppo ihastella taivaan valonäytelmää. Erityisen vaikutuksen Annikaan tekivät Lapin luonnonrauha ja hiljaisuus. Inarijärven ja Ivalon maisemissa Annika ihaili öistä tähtitaivasta.

– Los Angelesissa tähtiä ei koskaan näe samalla tavalla kaiken valosaasteen vuoksi. Niinpä oli aivan ihmeellistä ajaa moottorikelkalla keskelle luontoa ja katsella öistä taivasta. Se oli aivan uskomatonta.

Annika Noelle on näytellyt vuoden ajan Kauniissa ja rohkeat -sarjassa.

Annika kehuu Suomea todella kauniiksi maaksi. Kylmääkin oli, sillä mittari painui 20 pakkasasteeseen.

– Kokeilin murtomaahiihtoa ja lumikengillä kävelyä. Näin poroja, ja kävin koiravaljakkoajelulla ja moottorikelkkailemassa, Annika luettelee aktiviteettejaan.

Suomalaiset herkutkin maistuivat.

– Voisin elää suomalaisella suklaalla. Ja glögi oli aivan taivaallista!

Myös suomalainen mieskomeus on ilmeisesti Annikan mieleen. Hän paljastaa käyneensä treffeillä näyttelijä Johannes Holopaisen kanssa. Holopainen tunnetaan etenkin roolistaan Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvassa.

– Kävimme Johanneksen kanssa muutamilla treffeillä, mutta olemme nyt ainoastaan hyviä ystäviä. Olen kiitollinen, että olen saanut tutustua häneen: kunnioitan häntä kollegana, koska hän on mielestäni uskomattoman lahjakas. Hän tekee loistavaa työtä ja on erittäin intohimoinen näyttelemistä kohtaan, Annika hehkuttaa.

– Kiinnitin huomiota häneen, kun näin Hevireissu-elokuvan, joka oli mielestäni mahtava. Olemme olleet hyviä ystäviä siitä asti.

Annika Noelle kertoo käyneensä näyttelijä Johannes Holopaisen kanssa treffeillä.

On Johanneksen ansiota, että Annika kokeili Suomessa saunomista.

– Hän suositteli sitä ja sanoi, että se on todella perinteinen juttu, mikä pitää kokea. Hän sanoi, että saunaan kannattaa ottaa mukaan kylmä olut, ja niin minä sitten tein. Se oli yksi rentouttavimmista kokemuksista ikinä.

Lue Annika Noellen koko haastattelu Suomen-yhteyksistä päivän Ilta-Sanomista tai digilehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?