Riitta Väisänen palasi Kymppitonnin studioon – paljastaa tyylinsä salat: ”Spede tuli sanomaan, että nyt se nuttura pois!”

rac

Julkaistu:

Kymppitonni
Alkuperäisen Kymppitonnin juontaja Riitta Väisänen palasi Kymppitonnin kuvauksiin, sillä hän halusi stailata nykyisen juontajan Cristal Snow’n niin ikään Riitta Väisäseksi. Näköis-Riitta sai myös teräviä juontovinkkejä.
Mitä ihmettä täällä Kymppitonnin kulisseissa oikein tapahtuu?

Ohjelman legendaarinen juontaja Riitta Väisänen on palannut tutun ohjelman kulisseihin ja neuvoo parhaillaan ohjelman nykyistä juontajaa Cristal Snow’ta siitä, millaiset neuleet tälle sopisivat päälle.

Riitta halusi stailata erikoisista muotiasusteistaan tutun Cristal Snow’n uuteen uskoon – Riitta Väisäseksi. Cristal on tilanteesta otettu.

– Tämä on unelmien täyttymys, että me tavataan ja että annat minulle tyylivinkkejä, Cristal kertoo Riitalle.

Cristalia on aina kiehtonut Riitan pukeutuminen.

– Originaalissa Kymppitonnissa seurasin aina pikkupoikana sitä, että mitä Riitalla on päällä: mitä neuletta, miten hiukset, millaiset olkatoppaukset. Se oli taivaallista.

Riitta kertoo olleensa omasta stailauksestaan tarkka jo omien Kymppitonni-vuosiensa aikana.

– Minulla kesti aina kauan, että minut saatiin Riitta Väisäsen näköiseksi. Spede (Pasanen) hikoili ja poltti röökiä ja huusi, että ala tulla sieltä, että kaikki odottavat, Riitta muistelee.

 

Minulla kesti aina hirveän kauan, että minut saatiin Riitta Väisäsen näköiseksi. Spede hikoili ja poltti röökiä ja huusi, että ala tulla sieltä, että kaikki odottavat.

Cristal paljastaa, että häntä stailataan joka jaksoon puolitoista tuntia.

– Per vaihto?! Mulle ei annettu niihin aikaa kuin 20 minuuttia, Riitta ällistyy.

Riitta kertoo, että päivän ensimmäisessä meikissä kesti 1,5 tuntia ja ”tukan sotkemisessa puoli tuntia”. Ohjelmien välillä oli alle puoli tuntia uuden lookin tekemiseen.

– Kuvasimme neljä ohjelmaa peräkkäin, ja aina ohjelmien välillä piti laittaa päälle jotain uutta vaatetta. Spede huusi, että mitä sun nyt muka pitää vaihtaa. Miehet ei vaan tajua tuollaista, Riitta muistelee.

– Joskus minulla oli hienoja kampauksia ja Spede tuli sanomaan, että nyt se nuttura pois! Hän halusi, että tukka on aina auki.

 

Joskus minulla oli hienoja kampauksia ja Spede tuli sanomaan, että nyt se nuttura pois! Hän halusi, että tukka on aina auki.

Neuleistaan tunnetulla Riitalla oli niille jopa oma suunnittelija. Leopardikuvioiset puserot olivat Riitan lempivaatteita.

– Eräs taiteilija suunnittelija ja teki minulle erilaisia neuleita. Ei ohjelma mikään muotishow ollut, mutta moni katsoja kysyi jälkikäteen, että mistä mitkäkin vaatteet ovat.

Nyt Riitta pukee Cristalille juurikin leopardikuvioista neuletta, asettelee peruukkia ja laittaa lukuisia kaulakoruja Cristalin kaulaan.

– Heitä ne kahdesti kaulan ympäri. Oi vitsi, kun ne sopivat sulle hienosti! Riitta ihastelee lopputulosta.

– Nyt on riittamainen olo! Cristal nauraa.

Riitan kotona koruja riittää.

– Näkisit minun koruseinäni. Tyttäreni ei voi sietää sitä, että minulla on niin paljon tavaroita.


Kaksi sotkutukkaista Riittaa siirtyy lopulta kuvausstudion puolelle.

– Täällä on ihana tunnelma, Riitta kehuu katsellessaan ympärilleen.

– Onko teillä näin paljon ihmisiä töissä täällä? Tämä kulissi on jäätävän upea, ihanat kirkkaat valot!

Muuten kulissit ovat tutut ja juontopöydän nappulatkin samat.

Pari konkarin ohjettakin Riitta haluaa lopuksi Cristalille antaa.

– Se ärsyttää, kun sanot joka kerta kitoooos. Mikset voi sanoa myös, että okei, kiva, hep, jep. Ja muista sanoa katsojille myös se, että nyt silmät kiinni, kun sana paljastetaan, koska ihmiset haluavat pelata kotona.

Kymppitonni tiistaisin 19.3. alkaen Fox klo 20.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt