Valtava seksiviestirinki paljastui: poptähti salakuvasi kymmeniä naisia – intiimit videot olivatkin vain jäävuoren huippu

rac

Julkaistu:

Korealaista musiikkibisnestä ravistelee seksiskandaali, johon on liitetty useita maan suosituimpia poptähtiä.
Channel News Asia ja korealainen uutistoimisto Yonhap News Agency kertovat poliisin epäilevän useita korealaisia poptähtiä salakuvaamisesta ja kuvamateriaalin levittämisestä.

Korealaismedian mukaan viranomaiset ovat tutkineet jo jonkin aikaa korealaispoptähtien salaista keskusteluryhmää, jossa on jaettu seksivideoita. Videoilla esiintynyttä laulaja Jung Joon-youngin, 30, epäiltiin kuvanneen seksikumppaneitaan ilman naisten suostumusta.


Poptähtien salainen keskusteluryhmä ja seksivideoskandaali ovat olleet Korean suurimpia puheenaiheita.

Keskiviikkona poptähti Jung Joon-young myönsi viranomaisille salakuvanneensa seksikumppaneitaan. Laulaja kertoi vetäytyvänsä musiikkibisneksestä kokonaan ja auttavansa poliisia tutkimuksissa kaikin mahdollisin tavoin.

– Myönnän kaikki syntini. Kuvasin naisia ilman heidän lupaansa ja jaoin videoita keskusteluryhmässä. Tein niin tuntematta minkäänlaista syyllisyyttä, Jung sanoo tiedotteessaan.

Viranomaiset uskovat Jungin kuvanneen videoita ainakin kymmenestä eri naisesta 2015-2016 välisenä aikana.

– Pyydän anteeksi videoilla esiintyviltä naisilta ja kaikilta niiltä, jotka ovat pettyneet ja järkyttyneet tapahtuneesta.


Jung sanoo tiedotteessaan katkaisevan kaikki yhteydet levy-yhtiöönsä, tv:n tuotantoyhtiöihin ja vetäytyvänsä pysyvästi julkisuudesta.

– Kadun laittomia tekojani lopun elämääni.

Valtava rikosvyyhti

Korealaismedian mukaan viranomaiset tutkivat myös muita keskusteluryhmään kuuluneita muusikoita. Yksi heistä on Seungri, 29, joka tunnetaan valtavan suositusta Big Bang -poikabändistä.

Channel News Asian mukaan Seungrin, oikealta nimeltään Lee Soung-hyun, epäillään pyörittäneet huumekauppaa omistamassaan yökerhossa ja tarjonneen klubiinsa sijoittajille liikemiehille prostituoitujen palveluita.

Soulin poliisi pidätti laulajan sunnuntaina. Maanantaina Seungri ilmoitti jättävänsä musiikkibisneksen ja vetäytyvänsä julkisuudesta.

– Tässä vaiheessa on parempi, jos vetäydyn viihdebisneksestä. Otan viranomaisten tutkimukset vakavasti, Seungri sanoi tiedotteessaan ja kiisti syytteet.

Korealaismedian mukaan laaja rikosvyyhti paljastui, kun korealainen SBS funE -tv-kanava sai haltuunsa Seungrin lähettämiä tekstiviestejä, joissa poptähti puhui prostituoitujen palkkaamisesta.


Seungri ja hänen yökerhonsa joutuivat suurennuslasin alle jo tammikuussa, jolloin useat naiset väittivät joutuneensa huumatuksi ja ahdistelluksi yökerhossa.

Channel News Asian mukaan huhumylly keskusteluryhmään kuuluneista muusikoista, sekä Jungin salakuvaamista naisista, on käynyt kiivaana sosiaalisessa mediassa. Useat levy-yhtiöt ovat kiistäneet väitteitä, joiden mukaan heidän edustamansa artistit olisivat tekemisissä seksiskandaalin kanssa millään tavalla.