Huijausskandaali: Täydelliset naiset -tähdelle määrättiin oikeudessa 250 000 dollarin takuusumma – näyttelijäpuoliso eturivissä

rac

Julkaistu:

Felicity Huffman ja Lori Loughlin ovat syytettyjen joukossa.
Täydelliset naiset -tv-sarjasta tuttu näyttelijä Felicity Huffman on käynyt oikeuden edessä Los Angelesissa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Yhdysvaltalaismedia paljasti tiistaina, että kymmeniä varakkaita ihmisiä syytetään juonittelusta ja lahjonnasta, jonka tarkoituksena oli saada omat lapset hyvämaineisiin lukioihin ja yliopistoihin.

Yksi syytetyistä on Huffman, jolle määrättiin 250 000 dollarin takuusumma. Hänen näyttelijämiehensä William H. Macy seurasi tapahtumia oikeussalin eturivistä.

Muun muassa Fargo-elokuvassa näytellyt Macy ei ole syytettyjen joukossa, mutta syyttäjän mukaan hänenkin toimiaan tutkitaan.


Oikeudessa nähtiin myös muotisuunnittelija Mossimo Giannulli, joka vapautettiin miljoonan dollarin takuita vastaan. Giannullin näyttelijävaimoa Lori Loughliniakin vastaan on nostettu syytteet.

Loughlinin ja Giannullin väitetään maksaneen peräti 500 000 dollaria eli 442 000 euroa lahjuksia, jotta heidän tyttärensä tiedoissa lukisi valheellisesti, että tämä on ollut mukana soutujoukkueessa. Se auttoi tytärtä pääsemään Etelä-Kalifornian yliopistoon.

Huffmanin ja Loughlinin edustajilta ei ole saatu kommenttia asiasta.