Onko tässä Vegasin bileyön antavin asu? Khloé Kardashianin vartaloa peitti vain läpinäkyvä verkko - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä Vegasin bileyön antavin asu? Khloé Kardashianin vartaloa peitti vain läpinäkyvä verkko

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian pyyhälsi bileisiin Las Vegasissa erittäin näyttävässä asukokonaisuudessa.

Kardashianien julkkisperheen jäsenet suosivat rohkeaa pukeutumista.­

12.3.2019 22:34

Kardashian-julkkisperheen jäsen Khloé Kardashian aloitti sunnuntaina näyttävästi parhaan ystävänsä Malika Haqqin ja tämän kaksossiskon Khadijah Haqq McCrayn syntymäpäivien biletyksen Las Vegasissa.

Khloé käänsi Vegasin kaduilla päitä pelkästä verkkokankaasta tehdyssä bilemekossa. 34-vuotias tosi-tv-kaunotar jatkoi pukeutumisellaan Kardashianien klaanille tunnuksenomaista, erittäin näyttävää pukeutumistyyliä.

Khloén isosisko Kim Kardashian edusti hiljattain Hollywood Beauty Awards -gaalassa asussa, jossa rintoja peittivät vain ohuet remmit.

Khloé Kardashianin kalanverkkopuku hämmästytti.­

Julkkisuutisointiin erikoistunut Daily Mail -lehti kirjoittaa runsain sanankääntein Khloén hätkähdyttävästä asusta. Lehti huomauttaa artikkelissaan, että lähes läpinäkyvä asu imarteli tosi-tv-tähden kurveja upeasti. Juhlatyylin kruunasi Diorin viimeisimmän muodin mukainen vyölaukku.

Daily Mail arvelee, että Khloé juhlii nyt enemmän kuin mielellään antaumuksella parhaiden ystäviensä kanssa, sillä hän erosi vastikään ex-kumppaninsa Tristan Thompsonin kanssa.

Eroa on puitu julkisuudessa ahkerasti, sillä Tristan jäi kiinni suutelemasta Khloén siskopuolen Kylie Jennerin hyvän ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Khloé alkoi tapailla Tristanin kanssa, kun miehen ex-tyttöystävä Jordan Craig odotti Tristanin ensimmäistä lasta.

Sama tarina toteutui myös Khloén ja Tristanin suhteessa. Tristan jäi rysän päältä kiinni pettämisestä vain 48 tuntia sen jälkeen, kun Khloé oli synnyttänyt parin yhteisen lapsen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?