Paula Vesala julkaisi harvinaisen kuvan veljistään – fanit ällistyivät: ”Eikä, onko noi kaikki sun!”

Julkaistu:

Paula Vesala julkaisi Instagramissa harvinaisen kuvan neljästä veljestään.
Laulaja Paula Vesala, 37, kasvoi pikkupaikkakunnalla neljän veljen kanssa. Kärsämäeltä kotoisin oleva tähti on kertonut perheestään julkisuudessa vain vähän, mutta viikonloppuna hän julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan veljiensä kanssa.

Vesalan julkaisemassa kuvassa poseeraa laulajan kanssa hänen kaikki neljä veljeään. Kuva on hänen mukaansa otettu viime syksynä.

– Minä ja maailman parhaimmat veljet, niin ja enojahan nää on nykyään ja yks on iskä myös, Vesala kertoo kuvatekstissä.

– Tänään ihmetellään Etelä-Konneveden kansallispuistoa! Tää kuva on syksymmällä otettu Jämsästä. Nyt on täällä Keski-Suomessa lunta kyllä reippaasti, hän jatkaa.
Sisaruskuva on herättänyt runsaasti ihailua Vesalan faneissa. Laulajalla on Instagramissa yli 102 000 seuraajaa.

– Voi mikä onni olla siskona tuollaisten jätkien keskellä.. Ja vitsi mitä enoja! eräs nainen kommentoi.

– Eikä, onko noi kaikki sun! Mahtavaa, toinen jatkaa.

– Veljet on kyl parhautta, ja mullakin niitä on 4, kolmas julistaa.

Vesalan kuvan kommenteissa myös mietitään, kuinka tarkkaan viisikko pohti asettautumistaan kuvaan. 157-senttinen Vesala paljastaa, että hän valitsi paikkansa taktisesti.

– Kai sä huomaat, että siin vähän rinne viettää sillai, että asetuin vähän ylämäkeen, Vesala toteaa kuvansa kommenteissa pilke silmäkulmassa.


Vesala kertoi vuonna 2016 Me Naisille, että hän kasvoi ilman biologista isäänsä, sillä tämä kuoli jo ennen hänen syntymäänsä. Hän sanoi tuolloin tottuneensa lapsuudessaan isättömyyteen, mutta kaipuun kasvaneen iän myötä. Vesala kertoi ikävän korostuneen erityisesti elämän taitekohdissa.

Vesalan äiti löysi myöhemmin uuden miehen ja laulaja sai kaksi velipuolta. Isäpuoli kuitenkin kuoli, kun Vesala oli alle kaksikymppinen.

– Sain lapsesta seurata, miten isäpuoleni kamppaili alkoholismin kanssa ja menehtyi siihen. En halua sanoa hänestä rumasti, mutta surullinen tautihan se alkoholismi on, Vesala sanoi.

Vesalan veljet ovat enoja laulajan 11-vuotiaalle Julius-pojalle. Los Angelesissa viime vuodet asunut Vesala muutti hiljattain Suomeen poikansa pyynnöstä.

Vesala kertoi IS:lle, että Julius ei enää viihtynyt Yhdysvalloissa ja hän päätti siksi, että kaksikon oli aika palata Suomeen. Muutto tapahtui lopulta joulukuussa.

– Minun on aika kuunnella, mitä Julius tarvitsee. Hän on paljon onnellisempi nyt, sillä hän saa elää vapaammin, Vesala kertoi IS:lle.

– Hän on sanonut, että Losissa lapset ovat kuin vankilassa. Hän kaipasi sitä, että voisi pyöräillä uimarannalle ja mennä kavereiden kanssa mustikkaan.

Vesala ehti asua Los Angelesissa neljä ja puoli vuotta. Siinä ajassa hän täydensi Teatterikorkeakoulussa suorittamansa kandidaatintutkinnon

– Kun en tee musiikkia, käytän ammattinimikkeenäni dramaturgia. Voin työskennellä paitsi musiikillisen sisällön, myös tekstin ja kokonaisrakenteen kanssa, hän kertoi.

Suomessa Vesalalla on käynnissä projekteja sekä musiikin että elokuvien parissa. Ensi syksynä hän heittää ensimmäisen soolokeikkansa Hartwall-areenassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt