Iskelmä: Janne Virtasen raskas vuosi – Hanna-Riikka-vaimo menehtyi viime kesänä, oma isä syksyllä

Julkaistu:

Näyttelijä Janne Virtanen, 51, on kohdannut paljon surua.
Iskelmä Radiolle puhunut Janne Virtanen kertoo, että hänen isänsä kuoli viime syksynä.

– Isäni oli hieno mies, mutta oli aikoja, jolloin otimme yhteenkin. Isäni sanoi, ettei hän muutu siitä mitä on, mutta viimeisinä vuosina hän kuitenkin muuttui. Äidin kuolema muutti häntä paljon, mutta viimeisinä aikoina isäni sanoi joitain niin rakastavia sanoja, joita en olisi ajatellut hänestä löytyvän, Virtanen pohti haastattelussa.

Virtanen kertoi IS:lle viime marraskuussa, ettei koskaan unohda päivää, jolloin hänelle soitettiin vaimonsa poismenosta.

– Minulle kerrottiin Hanna-Riikan olevan todella huonossa kunnossa. Päätin lähteä heti kohti pääkaupunkia. Sitten tuli toinen puhelu, jossa sanottiin, etten ehdi hänen luokseen, Janne muistelee.


Virtanen ja 47-vuotiaana kuollut Hanna-Riikka Siitonen saivat elää yhdessä 18 vuoden ajan. Suurimman osan tuosta ajasta Hanna-Riikka sairasti harvinaista kilpirauhassyöpää ja lopulta tauti nujersi hänet.

– Hanna-Riikka pääsi pari vuotta sitten mukaan uuden lääkkeen testausryhmään. Sitten hän saikin yhtäkkiä keuhkoveritulpan, johon meinasi kuolla, Janne kertoo ja jatkaa:

– Hanna-Riikka halusi tehdä kaikkensa, että olisi saanut jatkaa elämäänsä. Hän jopa kokeili erilaisia ruokavalioita. Vaimollani oli voimakas tahto pitää elämästä kiinni.