Peitto heiluu tuoreella TIS-videolla – huomenna alkavalla kaudella on luvassa retkahduksia ja kyyneleitä: ”Parhaat bileet on mun housuissa”

rac

Julkaistu:

Uudet pariskunnat laittavat aidon rakkauden peliin Temptation Islandilla. Viides kausi on jälleen täynnä yllätyksiä.
Temptation Island Suomi alkaa keskiviikkona ja jälleen kerran hypätään suoraan syvään päähän. Kaikki pariskunnat saapuvat saarelle varmoina suhteestaan ja jokainen vakuuttaa löytäneensä elämänsä rakkauden.

Pariskuntien ilmeet vakavoituvat kuitenkin heti, kun kuumat sinkkumiehet ja -naiset astelevat allaspoolille esittäytymään. Etenkin varattujen naisten sohvalla on nähtävissä selvää ärtymystä sinkkunaisten esittäytyessä viekoittelevasti.

Sinkkujen esittelykimara tarjoaakin jälleen kerran liudan kuolemattomia lausahduksia.

– Äiti käski pitää Jeesuksen mielessä ja housut jalassa, mutta en mie oo ennenkään sitä totellut, Niina avaa pelin.

– Vaikka me biletetään täällä paljon, niin parhaat bileet on mun housuissa, jonne teillä kaikilla on kutsu, Karo yllättää.


Starttijakso tarjoaa muutenkin runsaasti kuolemattomia one-linereita, jotka ovat omiaan saamaan somen kuhisemaan.

– En haluaisi telkkarissa n***ia, mutta joskus saattaa lipsahtaa, yksi sinkku ennustaa.

– Viime kevään jälkeen luulin, että kaikki on jo nähty, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kevään aikana kahvipöytäkeskusteluihin nousee taas varmasti liuta uusia nimiä ja tulemme huomaamaan, että Tempparit lunastaa paikkansa kovimpana parisuhderealitynä mitä televisio tällä hetkellä tarjoaa.

– Nyt viimeistään on pakko itsekin tunnustaa se tosiasia, että viettelevät olosuhteet ja kolme pitkää viikkoa ovat osallistujille vahva ja petollinen yhdistelmä, ohjelman juontaja Sami Kuronen kuvailee.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt