Rakkautta etsivä saaristolaisisäntä Lauri, 31, pelmahti tv-ruutuihin – naiset hullaantuivat täysin: ”Kuin suloinen mies!”

Julkaistu:

maajussille morsian
Huippusuosittu Maajussille morsian palaa tv-ruutuihin ensi syksynä.
Maajussille morsian -sarjan 12. tuotantokauden esittelyjakso nähtiin MTV3-kanavalla lauantaina. Esittelyjaksossa katsojille esiteltiin kahdeksan rakkautta etsivää maajussia.

Seitsemän miestä ja yksi nainen kertoivat ohjelman esittelyjaksossa olevansa valmiita rakkauteen ja kaipaavansa rinnalleen elämänkumppania, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet.

Uudet maajussit saivat tv-katsojat liikkeelle ja sosiaalisessa mediassa moni kirjoitti olevansa todella vaikuttunut siitä, kuinka fiksuilta ja maanläheisiltä maajussit vaikuttavat.

– Tasokkaat maajussit! Maajussille morsian -sarjan Facebook-tilillä kehutaan.

– Fiksun oloisia ihmisiä.

Monet sarjan fanit kirjoittivat olevansa erityisen tyytyväisiä siitä, että tällä kaudella mukana on niin karjatilallisia, kasvinviljelijöitä kuin sukutilallisiakin.

– Viimekertaisesta on näköjään opittu. Ettei maajussiksi voi oikein sanoa pelkästään maalla asuvaa tai koirien omistajaa. Nyt on mielenkiintoa katsoakin.

Jos sosiaaliseen mediaan on uskominen, moni maajussi tulee saamaan melkoisen kirjevyöryn. Erityisen paljon sosiaalisessa mediassa keskustelua herättivät 34-vuotias Juho ja 31-vuotias Lauri.


Haapamäellä asuva Juho on ollut sukutilallaan isäntänä kymmenen vuotta. Hän viljelee muun muassa ohraa, kauraa ja kuminaa, ja on perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas.

– Tää on mun tuleva mies, eräs Juhoon ihastunut tv-katsoja julistaa Facebookissa.

– Tämmönen vanha ja varattukin tuumaa vaan että huhhuh! sosiaalisessa mediassa ihastellaan.


”Eiku kirjettä kyhäämään nyt naiset!”

Velkuan saarella sukutilaa pyörittävä Lauri puolestaan hurmasi tv-katsojat nallekarhumaisella olemuksellaan.


– Lauri tuolta Velkualta on ihana poika. Jos oisin nuorempi ja sinkku niin kirjoittaisin. Toivotaan, että onni timanttityttönen löytyy, Facebookissa henkäillään.

– Siinä ois nuoremmille naisille kiva mies, eiku kirjettä kyhäämään nyt naiset!

– Ihastuin vähän Lauriin. Kirjoittaisin, mutta en ikinä haluaisi osallistua ohjelmaan, anonyymissä viestipalvelu Jodelissa kirjoitetaan.

– Voi Lauri! Kuin suloinen mies!

– En malttaisi odottaa ohjelman alkua! Harmi kun kaikki ei pääse jatkoon, olisi niin kiva seurata kaikkien kohdalta edistymistä. Ihanan oloisia ihmisiä oli kaikki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt