Kim Kardashian ryhtyi hyväntekijäksi – maksaa viiden vuoden vuokran juuri vankilasta vapautuneelle miehelle

Julkaistu:

First Step Act
Entisellä vangilla on katto päänsä päällä ainakin seuraavat vuodet.
Matthew Charles on istunut 20 vuotta 35 vuoden tuomiostaan ja astellut juuri vapauteen tuoreen rikoslain uudistuksen myötä (First Step Act).

Hän sai tuomion huume- ja asesotkujensa takia, eikä ole onnistunut löytämään vapauduttuaan omaa asuntoa taustansa takia.

TMZ:n mukaan Kim Kardashian kuuli miehen tarinan ja päätti auttaa tätä maksamalla miehen vuokran seuraavaksi viideksi vuodeksi.
Charles vapautettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2016 vahingossa. Kaksi vuotta myöhemmin hänet määrättiin suorittamaan tuomionsa loppuun, mutta mies vapautui etuajassa uudistuksen myötä.

Vapauduttuaan Charles alkoi kasata elämänsä palasia uudelleen kasaan. Hän hankki auton ja asui ystäviensä luona. Oman asunnon löytäminen osoittautui kuitenkin liian vaikeaksi.

Lehden mukaan Kardashian otti yhteyttä mieheen viime sunnuntaina ja tarjoutui vuokranmaksajaksi. Tämän lisäksi tosi-tv-tähti lupasi auttaa asunnon löytämisessä.

Charles kertoi hyvät uutisensa samana päivänä:

– Sain juuri aivan mahtavia uutisia, jotka on pakko kertoa. Kim Kardashian oli kuullut tilanteestani ja hän päätti auttaa minua.

US Weeklyn mukaan Charles suunnittelee säästävänsä rahaa omaa asuntoa varten niiden viiden vuoden aikana, kun vuokranmaksusta huolehtii joku muu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt