Bile-Danilta ja Eve-rakkaalta yllätysilmoitus: jättävät Suomen ja muuttavat Espanjan auringon alle – ”Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bile-Danilta ja Eve-rakkaalta yllätysilmoitus: jättävät Suomen ja muuttavat Espanjan auringon alle – ”Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten”

Dani ja Eve ovat toteuttamassa unelmiaan.

Julkaistu: 11.3.2019 20:40

Temppareista tutuiksi tulleet Bile-Dani ja Eve ovat muuttamassa Espanjaan.

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelmasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen on suuren muutoksen edessä.

Bile-Daninakin tutuksi tullut Daniel kertoi maanantaina Instagram-tilillään, että he ovat muuttamassa Espanjaan toteuttamaan unelmiaan.

– Jymypaljastus! Me ollaan Even kanssa pitkään jo mietitty ja muhittu muuttoa etelään, missä saadaan nauttia auringosta ja elävistä ihmisistä enemmän kuin kotisuomessa ja nyt meidän unelma vihdoin on konkretisoitumassa! Me ollaan nyt asunnonhaku reissulla Espanjassa ja ollaan muuttamassa tänne ja aikeissa toteuttaa meidän yhteisiä unelmia! mies kirjoittaa Instagramissa.

Dani on työskennellyt aiemmin esimiestehtävissä ICT-alalla, mutta siihenkin on muuton myötä tulossa muutos. Hän kertoo sanoneensa itsensä irti nykyisestä työstään, ja uudet kuviotkin ovat jo toteutuksessa verkostomarkkinoinnin parissa.

– Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten! hän kirjoittaa.

– Oltiin viime viikolla IMM koulutuksessa Floridassa sekä Miamissa, joka vain antoi lisäpontta siihen, että tää on just sitä mitä mä haluan tehdä!

Bile-Dani on tehnyt uraa myös musiikin parissa, mutta siihen tuleva muutto ei hänen mukaansa vaikuta ainakaan negatiivisesti.

– Ympäristö ja sen tuomat vibat heijastuu aina musiikkiin ja sen sanomaan, jonka uskon olevan se puuttuva elementti siihen lopulliseen ponnahdukseen, hän kirjoittaa.

– Mä olen jatkossa sitten vissiin Bile-Arska-Dani! hän kiteyttää kirjoituksensa päätteeksi.

Pariskunta kihlautui viime kesänä.

Nämä eivät suinkaan ole ensimmäiset isot uutiset, joita Dani ja Eve on viimeisen vuoden aikana kertoneet. Viime heinäkuussa he ilmoittuvat Instagram-tileillään, että he ovat menneet kihloihin.

– Vähä jännitti mut kyl se sano joo! Bujaka! Laav juu beibe, Dani fiilisteli kuvatekstissään.

Myös Eve ylisti tuolloin rakastaan omalla sometilillään.

– Minusta tuli eilen illalla maailman onnellisin tyttö. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eve kirjoitti englanniksi oman kuvansa yhteydessä.

Danin ja Even yhteinen taival alkoi tammikuussa 2016. Danin parhaalla kaverilla oli bileet, jonne Eve ja hänen silloinen kumppaninsa Kalle tulivat. Dani iski silmänsä Eveen heti, kun nainen astui sisään ja väläytti hymynsä.

– Muistan kun sanoin mun parhaalle kaverille, että tuo mimmi on ihan väärän miehen kanssa. Mä olen herrasmies, en tuohon väliin mene, mutta tuo on mun nainen. Odotin, että juttu lakkaa. Heti, kun juttu lakkasi, iskin väliin, hän selittää ja kertoo olevansa yhä kavereita Kallen kanssa, Dani kertoi IS:lle viime toukokuussa.

Vaikka ”tempparit” oli pariskunnalle kova koettelemus, he pysyivät kiusauksista huolimatta yhdessä sarjan päätyttyä.

– Ei se todellakaan ollut helppo reissu. En sano, että olisin Evessä kiinni ja kiinni. Mä toistin itselleni asioita, etten hajoaisi. Olin luvannut Evelle, että ollaan loppuun asti kävi mitä kävi. Valehtelematta sata kertaa mietin pilliin puhaltamista, Dani on kertonut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?