”Tee v*********na jotain!” – Vieraissa-sarja esittelee pariskuntien tyypillisimmät ongelmat – ”15 vuodessakin ehtii toiseen ihmiseen tympääntyä ihan kunnolla”

rac

Julkaistu:

vieraissa
Uusi kotimainen realitysarja Vieraissa pureutuu neljän pariskunnan ongelmiin laittamalla viikoksi parit vaihtoon.
Nita ja Harri kärsivät raastavista riidoista, Kati ja Henry kaipaavat menetettyä yhteyttä lapsensa syntymän jälkeen, Tiinan ja Nikon läheisyyden tarpeet eivät kohtaa ja Riikka ja Timo kaipaavat yhteistä aikaa ja vastuun tasaisempaa jakoa.

Katin ja Henryn ongelmaksi on vuosien aikana muodostunut Katin mököttäminen.

– Mun tehtäväksi kuuluu tossa pelissä arvata, että mikä toisella mahtaa olla. Että mitähän mä nyt oon jättänyt tekemättä tai mitähän mun pitäis tehdä, Henry kuvailee haasteitaan.

Tiinan mitta alkaa puolestaan olla täynnä Nikon passiivisuudesta. Roskien vieminen aiheuttaakin kotona melkoisen sanasodan:

– Viet ne roskat nyt! Tee v*********na jotain, mä en aio tehdä kaikkea. Tää on myös sun koti, Tiina ohjeistaa puolisoaan.

Arjen pyörittämisestä päävastuun ottavaa Riikkaa huolettaa parisuhteensa tulevaisuus ja puoliso Timo paljastaa, että kotona on lausuttu sana ero.

– 15 vuodessakin ehtii toiseen ihmiseen tympääntyä ihan kunnolla, ja tulee tietysti ajatuksia, että oisko helpompi olla sitten erillään, Riikka pohtii vakavana.

Vieraissa 11.3. alkaen maanantaisin Livillä kello 20.

Liv ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt