Arnold Schwarzenegger näyttää, kuinka karua elämä oli pikkukylässä ennen tähteyttä – kävi suihkussa ensi kertaa 15-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Arnold Schwarzenegger näyttää, kuinka karua elämä oli pikkukylässä ennen tähteyttä – kävi suihkussa ensi kertaa 15-vuotiaana

Arnold Schwarzenegger kasvoi pikkukylässä Itävallassa.

Julkaistu: 11.3.2019 11:35

Entinen kehonrakentaja, näyttelijä ja poliitikko Arnold Schwarzenegger kasvoi kodissa, jossa ei ollut kaikkia mukavuuksia.

Arnold Schwarzenegger, 71, ponnisti köyhästä itävaltalaisesta pikkukylästä ensin kehonrakennuksen huipulle, sitten näyttelijätähdeksi ja lopulta myös yhdysvaltalaiseksi poliitikoksi. Vuonna 1947 syntyneen Schwarzeneggerin lapsuus oli karu eikä hän tiennyt esimerkiksi suihkusta mitään ennen teini-ikää.

Schwarzenegger julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kaataa metallisesta säiliöstä vettä vatiin. Kuvan yhteydessä hän paljastaa, että tilanne on hänelle hyvin tuttu lapsuudesta.

Itävaltalaisesta pikkukylästä kotoisin oleva Schwarzenegger kasvoi kodissa, jossa ei ollut tarjolla kaikkia hienouksia. Hän kertoo Instagramissa, että hänen kotonaan ei esimerkiksi ollut juoksevaa vettä.

– Kasvoin ilman juoksevaa vettä, joten en tiennyt, mikä suihku oli ennen kuin olin 15-vuotias ja liityin kuntosalille, Schwarzenegger paljastaa kuvansa yhteydessä.

15-vuotiaana tuleva kehonrakentaja alkoi harrastaa kuntosaliharjoittelua ja treenata tavoitteellisesti. Tuolloin hän myös pääsi ensimmäistä kertaa oikeaan suihkuun.

Siihen asti Schwarzenegger peseytyi kaivosta haetulla vedellä. Hän kertoo Instagramissa, että koko perheen peseytyminen hoitui samalla vedellä saman vadin äärellä. Nuoren Schwarzeneggerin tehtävänä oli hakea vesi.

– Minä ja veljeni raahasimme veden kaivolta taloon ja sitten pesimme itsemme – ensin äitini, sitten isäni, sitten veljeni ja sitten minä. Vesi oli hieman likaista siihen mennessä kun oli meidän vuoromme, mutta emme raahautuneet takaisin kaivolle, Schwarzenegger selosti.

Arnold Schwarzenegger yhdessä naisystävänsä Heather Milliganin kanssa tammikuussa.

Schwarzeneggerin isä oli Tahlin kylän poliisipäällikkö. Hän oli ollut mukana toisessa maailmansodassa ja haavoittui taistelussa Stalingradissa. Schwarzeneggerin äiti oli hänen isäänsä 15 vuotta nuorempi. Schwarzenegger on kertonut katolisten vanhempiensa olleen hyvin tiukkoja hänelle ja hänen veljelleen.

Hello!-lehden mukaan Schwarzenegger avautui vuonna 2016 karusta lapsuudestaan 60 Minutes -ohjelmassa. Hän kertoi tuolloin, että hänen isänsä luuli häntä homoseksuaaliksi ja kuritti häntä siksi fyysisesti.

– Hän juoksi perässäni vyön kanssa ja hakkasi minua, Schwarzenegger paljasti.

Myös Schwarzeneggerin äiti uskoi, että jokin oli pielessä hänen pojassaan ja haki siksi apua lääkäriltä. Äiti oli huolissaan pojastaan, sillä tämän sängyn yläpuolella oli miesten kuvia, toisin kuin muilla samanikäisillä pojilla.

Nykyään Schwarzenegger on itse viiden lapsen isä. Hänellä on neljä lasta yhdessä puolisonsa Maria Shriverin kanssa sekä yksi poika, 21-vuotias Joseph Baena salasuhteesta kotiapulaisena työskennelleen Mildred Baenan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?