Legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun – Timo Koivusalon juontajapari paljastetaan myöhemmin - Viihde - Ilta-Sanomat

Legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun – Timo Koivusalon juontajapari paljastetaan myöhemmin

Tuttu Juttu Show palaa MTV3-kanavalle.

11.3.2019 9:06

Huippusuosittu Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle.

Nyt selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, josta ohjelma teki aikoinaan tunnetun juontajan. Koivusalon juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä. Pariskuntien haku ohjelmaan on alkanut nyt.

Tuttu juttu Show tuli suomalaisille televisionkatsojille tutuksi vuosina 1992-2002, jolloin ohjelmaa tehtiin kaiken kaikkiaan 393 jakson verran. Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen isännöimässä tuntemisleikissä selvitettiin, kuinka hyvin pariskunnat tunsivat omat kumppaninsa.

Kymmenen vuoden aikana ohjelmassa kävi 1 572 vierasta, muun muassa tunnettuja suomalaisia presidentinvaaliehdokkaista ja heidän puolisoistaan eri alojen taiteilijoihin ja urheilijalegendoihin.

Kun Hallikainen päätti jäädä ohjelmasta pois vuonna 2000, jatkoi Koivusalo ohjelmaa vaihtuvien vierailevien juontajien kanssa vielä kaksi vuotta.

– Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show'n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen: "Milloin se Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin?". Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt – nyt se tulee takaisin, Koivusalo hehkuttaa.

Hän pystyy nimeämään useammankin syyn ohjelman huimaan suosioon.

– Tuttu Juttu Show on ohjelma, johon osallistuvat pariskunnat ovat aina pääroolissa ja kunniavieraita. Sinne on turvallista tulla, ja sen luoma näkyvyys on erittäin myönteistä ja positiivista. Uskon, että yksi Tuttu Juttu Show'n suosion salaisuuksista on juuri se, että katsoja aistii ainutkertaisuuden. Mitään ei voi käsikirjoittaa etukäteen, vaan kaikki syntyy siinä pienessä hetkessä vilpittömän läsnäolon ja toisen asemaan asettumisen myötä, hän jatkaa.

Koivusalon tuleva juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä.

Pariskunnat voivat hakea ohjelmaan osoitteessa MTV.fi/haemukaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?