Hannes Hyvösen kohtalo Selviytyjissä oli arvattavissa – Tutkaneuvosto lataa tiskiin syyt miehen lähdölle: ”Hän ei osaa tätä juonittelua”

rac

Julkaistu:

Sauli Koskinen myöntää Tutkaneuvostossa häkeltyneensä Hannes Hyvösen kuihtuneesta olemuksesta.
Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa pudonneen ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvösen matka viidakossa sai IS:n Tutkaneuvoston pohtimaan juonittelun ja liittojen merkitystä.

– Tämä oli ennalta arvattavissa, että Hannes lähtee. Hannes yritti kaikkensa, kävi vähän sääliksi, että hän lähti, mutta hän varmaan tiesi itsekin olevansa uhattuna, Sauli pohtii.

– Hän ei osaa tätä juonittelua. Tavallaan Hannes pelasi liian rehellisesti, Katri toteaa.

Kalvava nälkä kiristää kilpailijoiden hermoja. Ruuan vähyys näkyy erityisesti fyysisissä kilpailijoissa.

– Kun Hannes palasi, niin katsoin oikeasti ekana, että sieltä tulee Kim, Sauli myöntää.


– Hannes oli viikon pitempään siellä kuin minä. Televisio ei edes näytä sitä todellisuutta, että kuinka paljon ihminen kuihtuu. Hannes näytti ihan laiheliinilta, mutta hän oli onnellinen kun sai safkaa, Sauli nauraa.

Kilpailijat tuntuvat puhuvan koko ajan vain ruuasta. Viidakon armottomuuden kokenut Sauli tietää miksi.

– Kimihän jaksaa puhua ruuasta koko ajan, ja Lotalla mennyt hermot siihen. Näläntunne vain on siellä jäätävä, ja ruuan kuvat vilisee päässä, Sauli paljastaa.

Tutkaneuvoston mielestä kilpailijoiden juonittelu on alkanut käydä jo todella kuumana – ehkä jopa liian kuumana. Erityisesti Tuuli ja Vallu ovat näyttäneet todellisia pelurintaitoja.

Siitä huolimatta Tutkaneuvoston mielestä sarjassa on nähty nyt muutama tylsähkö jakso.

– Nyt toivoisin, että heimot yhdistyisivät, Katri sanoo.


Nelonen Media käynnisti helmikuun alussa avoimen haun huippusuosittuun Selviytyjät Suomi -ohjelmaan. Tavallisilla suomalaisilla olisi siis vihdoinkin mahdollisuus testata taitojaan maailman rankimmaksi kutsutussa selviytymisseikkailussa.
Sauli paljastaa, että hakuprosessi on poikinut jo useita lähestymisiä kadulla.

– Multa on tullut kadulla pari tyyppiä kysymään, että kannattaako sinne hakea. Sitä on tosi vaikea sanoa, kun siellähän voi tapahtua mitä tahansa. Mutta hakekaa ihmeessä, Sauli vinkkaa.

Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä!

Uusi Tutkaneuvosto-jakso julkaistaan heti Selviytyjät Suomi -jakson jälkeen osoitteessa www.is.fi/tutka.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt