Saara Aalto sijoittui kolmanneksi Dancing on Ice -finaalissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto sijoittui kolmanneksi Dancing on Ice -finaalissa

Julkaistu: 10.3.2019 21:29

– Tämä oli upea ilta, Saara Aalto kommentoi.

Suomalaistähti Saara Aalto ja hänen parinsa Hamish Gaman sijoittuivat kolmansiksi Brittien Dancing on Ice -kilpailussa.

Finaalissa yleisö sai äänestää voittajan, kun taas kauden aiemmissa jaksoissa yleisöäänten lisäksi tuomarit ovat pisteyttäneet kilpailijoita.

Finaaliin pääsivät Aallon vastustajat Love Island -tosi-tv-ohjelman tähti Wes Nelson parinsa Vanessa Bauerin kanssa sekä Brittien Tanssii tähtien kanssa -ohjelman entinen ammattitanssija James Jordan parinsa Alexandra Schaumanin kanssa.

– Tämä oli upea ilta, Aalto kommentoi.

Ensimmäisen esityksen teemana oli sirkus, joten Aalto luisteli Britney Spearsin Circus-kappaleen tahdissa. Toisessa esityksessä Aalto ja Gaman luistelivat Sandie Shaw’n Puppet on a String -kappaleen tahdissa, joka oli Euroviisujen 1967 voittajakappale. Kappaleen teema oli nimensä mukaisesti nukketeatteri, ja Aalto ja Gaman oli stailattu näyttämään nukeilta.

Aalto sai ylistystä ja kehuja molemmista esityksistään ja nappasi niistä kummastakin täydet pisteet, eli yhteensä 80 pistettä.

Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa esittää Suomen tv:ssä Jim-kanava sunnuntaisin. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?