Marja Hintikka kuuli ”alan syväkurkun” levittelevän hänestä juoruja – juontaja täräytti Instagramissa totuuden väitetyistä kauneusoperaatioista - Viihde - Ilta-Sanomat

Marja Hintikka kuuli ”alan syväkurkun” levittelevän hänestä juoruja – juontaja täräytti Instagramissa totuuden väitetyistä kauneusoperaatioista

Marja Hintikka ottaa Instagram-kirjoituksessaan kantaa julkista työtä tekevien naisten ulkonäön arvosteluun.

Juontaja Marja Hintikka kertoo Instagramissa kuulleensa syväkurkun kertoilleen tarinoita hänelle muka tehdyistä kauneusoperaatioista.­

10.3.2019 9:33

Keskiviikkona sosiaalisessa mediassa heräsi vilkas keskustelu julkisuudesta tuttujen naisten ulkonäön arvostelusta, kun Miss Suomi 2011 Sara Sieppi purskahti itkuun tv:ssä puhuessaan nettikiusaamisesta.

Lue lisää: Sara Sieppi murtui kyyneliin MTV:n suorassa lähetyksessä – kipeä muisto eroon liittyen oli liikaa

Nyt kantaa ilkeisiin ulkonäkökommentteihin ottaa juontaja Marja Hintikka, joka kirjoittaa Instagramissaan kuulleensa erikoisia juoruja itsestään.

Hintikka kirjoittaa ”syväkurkun” kertoilevan varmana tietona, että hänen kasvoihinsa on laitettu täyteaineita.

– Julkista työtä tekevien naisten ulkonäön arvostelusta on puhuttu viime aikoina paljon, ja syystä. Itse sain kuulla, että alan ”syväkurkku” levittää varmana tietona kasvojeni olevan niin tukossa erilaisia täyteaineita, että poskipääni ovat menneet jo aivan överiksi, Hintikka kirjoittaa Instagramissa ja jatkaa.

– Jaaha. En ole eläessäni laittanut kasvoihini tai kehooni mitään täyteainetta - joillain ihmisillä nyt vaan sattuu olemaan tällaiset poskipäät, sori siitä.

Marja Hintikka ottaa Instagram-kirjoituksessaan kantaa julkisessa ammatissa olevien naisten ulkonäön arvosteluun.­

Juontaja kirjoittaa Instagramissa, ettei hän vastusta kauneuskirurgiaa tai erilaisia kauneusoperaatioita, mutta itse hän ei niihin lähtisi.

– Jokainen saa tehdä keholleen mitä haluaa, enkä ole kauneuskirurgia- tai täyteainevastainen, mutta oma tavoitteeni ei ole koskaan ollut näyttää ikuisesti nuoruuden sileältä. Tavoitteeni on elää vähintään 100-vuotiaaksi, ja sen pohjalta teen kaikki terveyteen ja kauneuteen liittyvät valinnat.

Hän kuvailee, ettei uskaltaisi ruiskuttaa omaan kehoonsa kauneusbisneksessä käytettäviä aineita, joiden pitkäaikaisia vaikutuksia ei ole vielä tarpeeksi tutkittu.

– Uskon puhtauteen paitsi ravinnon, myös kehon kemikaalikuorman suhteen, hän korostaa.

Hintikka kirjoittaa tietynlaisen visuaalisuuden kuuluvan olennaisena osana tv-työhön, mutta ulkonäön sijaan tärkeintä tulisi olla aina juontajan ammattitaito.

– Syy tähän avautumiseen on haluni sanoa, että myös media- kuten muillakin aloilla yli 40-vuotias nainen voi tehdä töitä ilman paineita laittaa täyteaineita tai käyttää kosmeettista kirurgiaa. Joskus rohkeus antaa itsensä vanheta täysin luonnollisesti voi olla paras valttikortti, hän huomauttaa.

– Katsokaa vaikka Helen Mirreniä: siellä se porskuttaa Hollywoodissa muoti-ikonina valtavine sponsoridiileineen ihanat rypyt ojossa. Siinä on mun goals: naururypyt silmäkulmissa, otsa kurtussa ja kolmen raskauden jäljet kehossa, täyttä elämää tyytyväisenä nautiskellen. Ja siinä kohtaa, jos TV-hommat sitten tyssäävät liian syviin ryppyihin, vaihdan ilomielin alaa.

Monet julkisuudesta tutut naiset kommentoivat Instagramissa olevansa Hintikan kanssa aivan samaa mieltä.

– Justiinsa sitä Milleriä tässä mietin päivä, pari sitten, että onpa ihanaa kulkea hänen jalanjäljissään, ylpeästi ekoja ikiomia harmaita kantaen, laulaja Johanna Pakonen kirjoittaa.

– Amen sister! Ja onnellisuus on yllättävän kova kasvojen liftaaja, onnellisuus saa ihmisen hehkumaan, Hintikan juontajapari Vappu Pimiä kirjoittaa.

Sara Sieppi nosti esille saamansa julmat somekommentit

Juontajana, bloggaajana ja somepersoonana tunnettu Sara Sieppi nosti puheenaiheen esille aiemmin tällä viikolla, kun hän esitteli Instagramissa saamiaan järkyttäviä blogikommentteja. Sieppi kuvaili, kuinka hänen jokainen aamunsa alkaa kommentteja lukemalla, eivätkä kaikki niistä todellakaan ole julkaisukelpoisia.

– Voi jeesus, että nuorella ihmisellä voi olla tuollaiset riippu-utareet ja kehtaa vielä esitellä niitä tyrkylle joka paikassa, nimetön henkilö kirjoitti Siepille osoittamassaan viestissä.

Sara Sieppi on kertonut julkisuudessa joutuneensa somekiusaajien hampaisiin.­

Sieppi kysyi Instagramissa seuraajiltaan miltä heistä tuntuisi, jos jokainen päivä alkaisi vastaavia kommentteja lukemalla.

Lue lisää: ”Nuorella ihmisellä tuollaiset riippu-utareet” – Sara Sieppi esittelee Instagramissa, millaisia törkyviestejä lukemalla hänen jokainen päivänsä alkaa

Sieppi esiintyi keskiviikkona MTV:n Vappu ja Marja Livessä, jossa hän kertoi Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle työstään sosiaalisen median parissa. Sieppi kyynelehti kertoessaan kokemastaan nettikiusaamisesta ja sanoi tulleensa iän myötä herkemmäksi arvostetulle.

– 90 pinnaa seuraajista on kivoja ja haluaisin olla vuorovaikutuksessa, mutta ei ole mahdollista. Haluaisin, että somekiusaaminen loppuisi. Se satuttaa ihan oikeasti, hän kertoi surullisena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?