”Minulla on Jennifer Lopezin peppu” – Saara Aalto avautuu lehdelle tiukan treenin tuloksista: Meri-rakas huomasi heti muutoksen laulajan vartalossa

Julkaistu:

Saara Aalto on treenannut kovaa koko Dancing on Ice -kauden ajan. Hän kertoo fyysisen harjoittelun vaikuttaneen myös hänen vartaloonsa.
Brittien jännittävä Dancing on Ice -finaali lähestyy päivä päivältä. Sunnuntaina suomalaistähti Saara Aalto, 31, lipuu jäälle parinsa Hamish Gamanin kanssa ja taistelee voitosta kahden muun tähtiparin kanssa.

Brittilehti Mirrorin haastattelussa Aalto kertoo, että hän ja hänen tanssiparinsa ovat treenanneet valtavasti kovatasoista finaalia varten.

Jatkuva luistelu ja vaativat harjoitteet ovat olleet fyysisesti rankkoja, mutta jotain hyvääkin on tarttunut matkaan.

– Treenaamme joka päivä, joten keho alkaa muuttua. Kaikki sanovat minulle, että minulla on J.Lo -peppu, mutta vanhemmiten se on löystynyt, Aalto heittää viitaten latinotähti Jennifer Lopezin kuuluisaan takapuoleen.


Tiukka harjoittelu on kuitenkin tehnyt tehtävänsä.

– Nyt se on taas todella timmi, ja iho on sileä. Minulla on nyt luistelijan takamus, ja kihlattunikin on sen huomannut, Aalto paljastaa.


Aalto ja hänen puolisonsa Meri Sopanen ovat olleet kihloissa vuodesta 2016. Sopanen toimii myös Aallon managerina.


Finaalin suhteen Aalto kuvailee tunnelmiaan odottaviksi. He toivovat, että loppuhuipennuksessa tiukka tuomaristo arvostelisi kaikkia tasapuolisesti.

– Mielestämme tuomarit ovat olleet aika tiukkoja meille. Ainoa palaute, jota saamme, on kritiikki. Haluaisin vain kuulla, että ”hyvin tehty”, Aalto sanoo.

Aallon tanssipari Hamish Gaman on pitkän linjan ammattilainen. Hänen mukaansa naiskilpailijat saavat useammin kylmää kyytiä kuin miehet.

– Naisten odotetaan näyttävän tietynlaiselta. Mielestäni joiltain kisassa olevilta miesjulkkiksilta on puuttunut viimeistely ja hienostuneisuus, mutta sitä ei huomioida tuomaripalautteessa, Gaman harmittelee.


Kaikesta huolimatta Aalto kertoo olevansa tyytyväinen kilpailuun ja suorituksiinsa.

– Tunnen oloni jo voittajaksi, Aalto sanoo.

Finaalissa Saara ja Hamish saavat vastaansa James Jordanin ja Alexandra Schaumanin sekä Wes Nelsonin ja Vanessa Bauerin.

Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa esittää Suomen tv:ssä Jim-kanava sunnuntaisin. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt