Michael Jacksonin 17-vuotias poika katosi parrasvaloista – uutuusdokumentilla rajut seuraukset: ”Hän ei enää puhu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin 17-vuotias poika katosi parrasvaloista – uutuusdokumentilla rajut seuraukset: ”Hän ei enää puhu”

Julkaistu: 9.3.2019 14:32

Michael Jacksonin 17-vuotias poika joutui julkisuuden valokeilaan rajulla tavalla, kun hänen isänsä roikotti häntä muutaman kuukauden ikäisenä berliiniläisen hotellin parvekkeelta.

Michael Jacksonin perhe on joutunut viime aikoina vaikean tilanteen eteen. Edesmenneestä popin kuninkaasta kertova uutuusdokumentti Leaving Neverland on aiheuttanut valtavan kohun maailmalla, sillä dokumentissa Jacksonia syytetään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Rajut syytökset ja erittäin kylmäävä dokumentti ovat saaneet Jacksonin läheiset puolustuskannalle. The Sunin mukaan julkisuudesta kadonnut Jacksonin 17-vuotias poika Blanket Jackson on ottanut tilanteen erittäin raskaasti.

Ristimänimeltään nuori mies on Prince Michael Jackson II, mutta käyttää nykyään nimiä Blanket ja Biji. Hän on vain 17-vuotias, mutta jo nyt hänen elämänsä on ollut täynnä taistelua.

Blanket ”Biji” Jackson teki harvinaisen esiintymisen julkisilla paikoilla joulukuussa 2018. Normaalisti nuori mies pysyttelee tiukasti kotioloissa.

Blanketilla on ollut vaikeuksia suhtautua elämään isänä aiheuttaman julkisuuden valokeilassa, ja hänen tiedetään piilottelevan pitkälti kartanonsa tiluksilla suojassa katseilta. Vaikea tilanne on kärjistynyt uutuusdokumentin myötä niin pahaksi, että Michael Jacksonin veljenpojan Taj Jacksonin mukaan Blanketin koko luonne on muuttunut radikaalisti.

– Biji on mitä puheliain lapsi koulussa, mutta nyt hän ei enää puhu. Olemme kaikki huolissamme hänestä, Taj Jackson paljasti tv-haastattelussa tällä viikolla.

Jacksonilla on yhteensä kolme lasta: 17-vuotias Blanket eli Prince Michael Jackson II, 20-vuotias Paris Jackson ja 22-vuotias Michael Joseph Prince Jackson.

Michael Jackson esitteli pienen Blanket-poikansa faneilleen hyvin hätkähdyttävällä tavalla vuonna 2002.

Kaikki lapset ovat saaneet oman osansa Michael Jacksonin julkisuudesta, mutta Blanket oli vain 7-vuotias isänsä kuollessa. Lisäksi hän joutui radikaalilla tavalla kohtaamaan parrasvalot ollessaan vain muutaman kuukauden ikäinen.

Michael aiheutti valtavan kohun roikotettuaan sylivauvaansa hotellin parvekkeen kaiteen ylitse Berliinissä. Kyseinen lapsi oli Blanket, ja vaikka isän tarkoitus oli ilmeisesti ilahduttaa faneja esittelemällä lastaan heille, oli tempaus monen mielestä vaarallinen ja vastuuton. Tilanteesta napatut kuvat levisivät salamannopeasti ympäri maailmaa.

Blanket Jackson on haaveillut isänsä tavoin urasta viihdealalla.

Blanket ei toki ole ainoa Jacksonin lapsista, joka on joutunut kantamaan harteillaan raskasta taakkaa. The Sunin mukaan 20-vuotias Paris-tytärkin joutui kirjautumaan hoitoon viimeaikaisten uutisten valossa.

Parisin ystävien mukaan nainen oli saanut totaalisen hermoromahduksen dokumentin tultua ensiesitykseen elokuvafestivaaleilla.

– Hän on kertakaikkisen järkyttynyt, lähipiiristä kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?