Bachelor-Christoffer vastasi puhelimeen ja häkeltyi – tuotannon yllättävä pyyntö löi miehen ällikällä

rac

Julkaistu:

bachelor suomi
Christoffer Forsman ei ollut uskoa korviaan, kun häntä pyydettiin Suomen uudeksi Bacheloriksi.
Uusi Bachelor Suomi -kausi on pian alkamassa, ja sen tähti, unelmapoikamies Christoffer Forsman, 31, odottaa ohjelmaa jännittyneenä mutta innokkaana.

Forsman paljastaa, että häntä pyydettiin ohjelmaan. Ensin hän tosin luuli pyyntöä erehdykseksi.

– Luulin, että ne oli soittaneet väärään numeroon, mutta kyllä se olikin sitten ihan tarkoituksena, Toffe kertoo.

Aivan heti palomiehenäkin työskentelevä saliyrittäjä ei ohjelmaan suostunut. Miestä arvelutti paljastaa sisimpänsä kaikelle kansalle ja etsiä rakkautta tuhansien silmäparien tiiratessa.

– Mietin aika kauan, pystynkö avaamaan itseni telkkarissa ja kertomaan tunteista. Onhan se aika iso pala kakkua, hän perustelee empimistään.
  • Voit katsoa videolta Toffen tunnelmia ennen kauden alkamista.

Miestä myös jännitti, millaiset naiset olivat saapuneet häntä tapaamaan Vanajanlinnaan. Tavattuaan ensimmäiset heistä Toffen epäilykset onneksi haihtuivat.

– Ensivaikutelma oli tosi hyvä, silloin helpotti heti. Kun muutama nainen oli vastassa Vanajanlinnassa, niin helpotti aika paljon. Naiset olivat tosi erilaisia, hyvällä tavalla.

Ohjelman naiset eivät tällä kaudella tienneet, millainen mies heitä Vanajanlinnassa odottaa. Forsmania jännittikin kovasti, onko hän itse naisten mieleen. Mies päätti ottaa asiasta selvää.

– Mä pidin huolen, että kävin kysymässä jokaiselta, että ootsä ihan varma, että sä diggaat musta, Toffe nauraa nyt.

Kaudella opitaan tuntemaan varsinainen hurmuri. Toffe nimittäin tekee hartiavoimin töitä hurmatakseen naiset, joista on kiinnostunut. Kuvausten aikana hän kuunteli tuotannon kanssa tarkalla korvalla, millaisia treffejä kukin naisista toivoi, ja järjesti sellaiset. Treffit taitavat olla usein varsin onnistuneita.

– Jos mä olen järkännyt heille sellaiset treffit, mitä he olivat halunneet, hommahan oli silloin puoliksi tehty. Jos ei tullut puhekontaktia, tuli ainakin katsekontakti, mies vihjaa.


Ohjelma on kaikessa romanttisuudessaan myös omiaan särkemään sydämiä. Toffe kuitenkin seisoo sen takana, miten hän on kuvausten aikana naisia kohdellut. Mikään ei kaduta.

– Mä yritin mennä tunteet edellä, miettimättä liikaa järjellä. Että ei tarvitse miettiä jälkikäteen, että vitsi, olisi pitänyt tehdä noin ja noin. Silloin tuntui siltä ja tein sellaisia päätöksiä. Se on sitten sillä sipuli.

Kauden kuvauksia mies kuvailee upeaksi kokemukseksi, mutta kertoo, että omien tunteiden vatvominen kävi välillä raskaaksi.

– Oli pitkä aika olla ja miettiä tunteita ja tehdä päätöksiä. Oli kiva, mutta aika rankka kokemus, Toffe paljastaa.

Viime kauden bachelor Joni on yhä onnellisesti yhdessä ohjelmassa tapaamansa Janeten kanssa. Toffe puolestaan ei vielä voi kertoa, onko hän kuvausten jälkeen aloittanut seurustelusuhteen.

– Olen aika onnellinen tällä hetkellä, mies hymyilee salaperäisesti.
Bachelor Suomi alkaa Livillä ja Ruudussa tiistaina 12.3. kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt