21-vuotiaaseen Lauraan iski paha epäilys, kun hänen 12 vuotta vanhempi poikaystävänsä vei hänet sormuskaupoille – tulenarka tilanne huipentui Prisman parkkipaikalla

rac

Julkaistu:

unelmahäät
Laura ei ollut aluksi lainkaan varma, haluaako hän mennä kihloihin poikaystävänsä Arin kanssa. Heidän suhteensa oli edennyt todellista pikavauhtia.
Unelmahäät-sarjassa seurataan maanantaina Kuopion Käärmelahdessa asuvan Lauran ja Arin avioitumista.

Pariskunnan rakkaus roihahti Kuopiorockissa vuonna 2016. Pariskunta tutustui sattuman kautta, kun he tunnistivat toisensa viestiteltyään samassa WhatsApp-ryhmässä ennen festareille suuntaamista.

Ari vietti aikaansa anniskelualueella, kun hänen katseensa osui tuttuun ja kauniiseen Lauraan. Hän meni saman tien tervehtimään nuorta naista.

– Ari sitten vain lyöttäytyi mun seuraan. Mulla jäi omat kaverit ja äitikin siinä paitsioon, Laura muistelee TV5-kanavan Unelmahäät-jaksossa.

21-vuotias Laura kysyi 33-vuotiaalta Arilta, jos mies lähtisi hänen kanssaan katsomaan poptähti Antti Tuiskun keikkaa. Ari suostui oikopäätä, vaikka ei muuten olisi Tuiskun musiikista luultavasti edes innostunut.

– Siinähän sitä sitten vähän lähennyttiin, kun keikkaa katsottiin. Tuli sellainen fiilis, että pitäisikö pusu antaa, Ari muistelee hyväntuulisena.


Sen jälkeen kaksikko viestitteli ja soitteli lähes päivittäin, kunnes Ari pakkasi autonsa ja lähti Lauran luokse päättäväisesti yökylään.

– Menin Lauran luokse, juotiin kahvit ja lähdettiin kaupassa käymään ostamaan pizzatarvikkeita, Ari toteaa.

Sen jälkeen molemmat heittivät hyvästit Tinderille ja Facebookin sinkkuryhmille. Yhdessäolo tuntui alusta asti luontevalta ja mukavalta.

Suhde eteni sen jälkeen kovalla vauhdilla, ja ilmeisesti enimmäkseen Arin aloitteesta.

– Yhden kerran Ari sanoi saunassa, että hänellä olisi nyt asiaa. Minä ajattelin, että apua, mitähän sieltä nyt tulee. Mutta sitten Ari ehdotti sitä yhteen muuttoa, että olisiko se taloudellisestikin helpompaa, Laura kertoo.


Yhteen muuton jälkeen Ari alkoikin nopeasti jutella kihloistakin. Kun pari oli ollut vasta puoli vuotta yhdessä, Ari ehdotti mielitietylleen, että he kävisivät ostamassa läheisen Prisman Kultajousesta sormukset.

Siinä vaiheessa Lauraan iski paha epäilys.

– Se tuntui siinä automatkalla ihan hyvältä idealta, ja tuntui se vielä siellä Prismallakin hyvältä, mutta sitten tuli pakokauhu, Laura puuskahtaa.

– Ei oltu seurusteltu kuin puoli vuotta.

Kärsimätön Ari kysyi Lauralta, että oliko tämä nyt alkuunkaan varma siitä, haluaako mennä hänen kanssaan kihloihin. Sopuun päästiin.

– Prisman parkkipaikalla auton etupenkillä laitettiin sormukset sormiin ja pussattiin, Laura sanoo.


Kihloihin ja muuttoon ei tämän pariskunnan vauhti lopu. Kun hääsuunnitelmat olivat jo pitkällä, Laura sai tietää olevansa raskaana. Koska laskettu aika olisi vasta häiden jälkeen, häävalmisteluja jatkettiin entiseen malliin.

Juuri ennen häitä tuli kuitenkin tieto, että vauva voi hyvinkin syntyä ennenaikaisesti. Lääkärit määräsivät Lauran pakkolepoon.

– Tässähän kävi niin kuin pelättiin... Tai ei pelätty, mutta ruvettiin laskemaan päiviä, että milloin vauva syntyy. Nyt on tuleva rouva sitten vuodelevossa. Vastuu siirtyy muille sitten häiden järjestelystä, Ari päivittelee.

Lopussa kiitos seisoo. Onnellinen pari saa toisensa Siilinjärven kirkossa.

Unelmahäät maanantaisin TV5-kanavalla klo 21. Katsottavissa myös Dplayssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt