Toni Nieminen ei tiedä vieläkään, onko hän yhdessä Heidi-vaimonsa kanssa: ”En ole jaksanut ottaa stressiä siitä, jatkuuko suhteemme vai ei”

Julkaistu:

– Tämä on täysin Heidin järjestämä show, Nieminen linjaa.
Ensin Heidi ja Toni Niemisen avioeroprosessi oli virallisesti käynnissä.

Sitten Heidin Nieminen veti yllättäen pois yksinään Oulun käräjäoikeuteen 22.2.2019 tekemänsä avioerohakemuksen.

Nyt Niemiset ovat tuoreimpien tietojen mukaan virallisesti yhdessä, mutta ovatko myös käytännössä?

Tilanne on kimurantti, sillä edes Toni Nieminen ei omien sanojensa mukaan tiedä vastausta kysymykseen. Ei tiennyt vielä perjantaina päivälläkään.

– En tosiaan tiedä, mikä on nyt vallitseva tilanne, Nieminen sanoi.

Ilta-Sanomat uutisoi tämän viikon torstaina Oulussa asuvien Niemisten avioeroprosessista, jonka Heidi Nieminen oli laittanut salaa vireille. Kun Toni Niemistä haastateltiin juttua varten keskiviikkona, hän oli autuaan tietämätön hakemuksesta. Ex-mäkikotka myönsi, että parisuhteessa oli ollut haasteita, mutta ei osannut sanoa, oliko hänen vaimonsa päättänyt erota nyt. Hän suunnitteli juttelevansa Heidin kanssa keskiviikkoiltana kotiinsa päästyään.

Torstaina Heidi Nieminen oli ilmoittanut käräjäoikeuteen sähköpostilla vetävänsä avioerohakemuksensa pois. Tuolloin iltapäivällä IS tavoitti uudestaan Toni Niemisen. Olympiavoittaja ei ollut jutellut vaimonsa kanssa vielä siinä vaiheessa, ja hän kuuli avioerohakemuksen poisvetämisestä toimittajata.

– Aha, tästäkään asiasta mulla ei ole hajuakaan, Nieminen sanoi torstaina.

Päiviä on kulunut, keskustelua Niemisten parisuhteen tilasta riittää. Työkonttoriltaan perjantaina tavoitettu Toni Nieminen sanoo ymmärtävänsä tämän.

– Asia varmasti kiinnostaa ihmisiä, ja näinhän se menee. Mutta mun on hyvin vaikea sanoa mitään, kun en oikeasti tiedä yhtään mitään. Tämä on täysin Heidin järjestämä show, Nieminen linjasi.

– En ole jaksanut ottaa stressiä siitä, jatkuuko suhteemme vai ei. En ole myöskään jaksanut vääntää aiheesta Heidin kanssa, eli emme ole varsinaisesti keskustelleet tilanteesta. Ei ole vielä huvittanut. Teen nyt töitä, enkä murehdi liikoja. Aika varmasti näyttää, missä tässä suhteessamme oikein mennään.