Vappu Pimiä valuttaa vettä päälleen autonpesuvideolla – seuraajat hieraisivat silmiään: ”Miss märkä teepaita!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä valuttaa vettä päälleen autonpesuvideolla – seuraajat hieraisivat silmiään: ”Miss märkä teepaita!”

Vappu Pimiä hulluttelee sosiaaliseen mediaan lisäämällään videolla.

Vappu Pimiä on Instagramin mukaan päätynyt autonpesuhommiin.

8.3.2019 10:12

Juontaja Vappu Pimiä joutuu työssään monenlaisiin tilanteisiin. Tällä kertaa Vappu ja Marja Live -ohjelman teko vei Vapun pesemään autoa.

Instagram-kuvapalveluun lisäämällään videolla Vappu on selvästi autonpesuhommissa, joskin asu on kuin Märkä T-paita -kilpailuista.

Vappu paljastaa videon kuvatekstissä, että tilanteeseen on ohjelmanteon lomassa päädytty viihteen vuoksi.

– Mitä sitä ei viihteen eteen tekisi!

Vapun seuraajia riemastutti video, jolla Vappu puristaa pesuaineesta vaahtoavaa vettä pesusienestä suoraan valkoisen T-paitansa rinnuksille.

– Voi vappu saat kyllä minut aina nauramaan ja hyvälle tuulelle, kommentoi eräs seuraaja.

– Miss märkä teepaita!

– No nyt on!

Vapun julkaisema video liittyy Vappu ja Marja Liven -ohjelman tekoon, sillä Vappu on liittänyt kuvatekstin yhteyteen hashtagin #vappujamarjalive.

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka juontavat yhteistä ohjelmaa.

Viimeksi keskiviikkona Vappu Pimiän ja Marja Hintikan juontama Vappu ja Marja Live kohautti katsojia, kun vuoden 2015 Miss Suomi, juontaja ja somepersoona Sara Sieppi puhkesi kyyneliin vieraillessaan ohjelmassa.

Vappu ja Marja kysyivät Saralta, millaista on saada jatkuvasti ikäviä kommentteja sosiaalisessa mediassa. Saran mukaan pahinta oli, kun hän erosi viime vuonna Roope Salmisesta ja hänelle alkoi sen vuoksi tulvia törkykommentteja. Tilanteesta kertominen sai Saran murtumaan kyyneliin.

– Eron jälkeen kuulin, että se on sun syy, että sut on petetty ja jätetty, Sara sanoi ääni murtuen.

– Hirvee, alan täällä itkemään, hän parkaisi pian.

Samassa jaksossa vierailivat myös Danny ja Erika Vikman. Pariskunta kertoi suorassa lähetyksessä elämästään ja siitä, millaisia tilanteita 50 vuoden ikäero joskus aiheuttaa.

Railakas haastattelu oli täynnä vitsailua ja viiltäviä heittoja. Kun parilta kysyttiin, missä suuri ikäero näkyy, laittoi Danny asian oitis vitsiksi.

– Olen huolestuneena katsonut, että milloin se rupsahtaa, 76-vuotias Danny vitsaili 26-vuotiaaseen Erikaan viitaten.

Vikman ei ollut kuulevinaankaan. Sen sijaan hän kertoi, että suureen ikäeroon on totuttu Suomessa melko hyvin, mutta ulkomailla tilanne on toinen. Siellä vastaan tulee välillä erikoisia tilanteita, kun pariskunnan ei aina ymmärretä olevan pari.

– Suomessa tämä on aika selvä homma, mutta ulkomailla meille sanotaan, että ”Aa hän on sinun isäsi”, Erika paljasti ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?