Halle Berry julkaisi yläosattoman kuvan, joka sai fanien päät pyörälle – selkään oli ilmestynyt yllättäen valtava kuvio - Viihde - Ilta-Sanomat

Halle Berry julkaisi yläosattoman kuvan, joka sai fanien päät pyörälle – selkään oli ilmestynyt yllättäen valtava kuvio

Näyttelijän fanien huomio kiinnittyi tämän selässä olevaan suureen kuvaan.

7.3.2019 15:45

Näyttelijä Halle Berry, 52, julkaisi tiistaina Instagramissa yläosattoman kuvan, joka sai tähden fanit heti villiintymään. Kuvassa Berry pitelee kädessään kananmunaa ja vaikuttaa kokkaavan siitä jotakin hellan ääressä.

Näyttelijällä ei ole kuvassa yllään lainkaan paitaa ja niukka vaatetus paljastaakin hänen selkäänsä koristavan suuren kuvan. Ikonisen Bond-tytön selkärankaa myötäilee kasvilta näyttävä kuvio, joka yltää aina niskasta aivan alaselkään saakka.

Kookas kuva vaikuttaa tatuoinnilta, mutta Berry ei kuvansa yhteydessä paljasta tarkemmin, mistä on kyse.

– Kuka sanoo, etten ole merenneito? Berry kysyy salaperäisesti kuvatekstissä.

Näyttelijän kookas ”tatuointi” sai heti keskustelun leimahtamaan kuvan kommenttikentässä. Aluksi sitä kehuttiin vuolaasti.

– Rakastan tatuointiasi! Se on aivan upea, totesi eräs fani.

– Auts, tuo varmasti sattui, totesi toinen.

– Hieno! Sattuiko se paljon? kyseli kolmas.

Pian fanien epäilykset kuitenkin heräsivät ja he alkoivat väitellä kiivaasti siitä, oliko kyseessä todella oikea tatuointi vai kenties hennatatuointi tai jokin aivan muu.

– Onko tuo muka aito?

– Tämä ei ole aito tatuointi, vai onko?

– Olenko ainoa, jonka mielestä tuo ei näytä aidolta?

Osa kommentoijista myös epäili, että kyseessä saattaisi olla Berryn tulevia rooleja varten tehty tilapäinen tatuointi.

Berry edusti tammikuussa Golden Globe -gaalassa iltapuvussa, joka paljasti hänen selkänsä. Tuolloin näyttelijän selkärangan kohdalla ei komeillut kookasta tatuointia. Mikäli kuva siis on aito, on se hyvin tuore.

Tammikuussa näyttelijän selässä ei ollut kuvaa.­

52-vuotias Halle Berry tunnetaan pitkän linjan näyttelijänä. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli Spike Leen ohjaamassa Viidakkokuume-elokuvassa vuonna 1991. 11 vuotta myöhemmin Berry sai ensimmäisenä afroamerikkalaisena parhaan naispääosan Oscarin roolistaan elokuvassa Monster’s Ball.

Berry muistetaan myös roolistaan Bond-tyttönä elokuvassa 007 – Kuolema saa odottaa. Hänet on nähty myös esimerkiksi X-Men-, Catwoman- ja Pilvikartasto-elokuvissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?