Miss Suomi Alina Voronkovan jääkiekkoilijarakas muutti yllättäen Tanskaan – pari suunnittelee yhteisen asunnon ostamista

Julkaistu:

parisuhde
Miss Suomen Alina Voronkovan matkat poikaystävän luo lyhenivät.
– Olen niin onnellinen, kun Joonas (Hurri) muutti Tanskaan pelaamaan, Miss Suomi Alina Voronkova, 24, iloitsee.

Missikiireiltään Alina kävi jonkin verran Japanissa, jossa Joonas aiemmin pelasi. Nyt 28-vuotias Joonas pelaa loppukauden siis Tanskassa.

– Olen viettänyt aikaa hänen luonaan, ja matkaan pian taas Tanskaan, Alina kertoi Westerbackin Gucci-illassa.

Kiekkosopimus ei kuitenkaan kestä kuin kevään loppuun, jonka jälkeen Joonas tulee ainakin joksikin aikaa Suomeen. Alinalla on Helsingissä 17 neliön yksiö, joten tarkoitus olisi katsella yhteistä omistusasuntoa.

– Ajattelimme hankkia omistusasunnon Helsingistä, mutta jos emme löydä, meillä on valmiina Joonaksen vanhempien asunto Lahdessa. Eikä Lahdesta niin pitkä matka Hesaan ole, Alina jutteli.


Kun Alina mietti puolivuotista misseyttään, hän ei löytänyt yhtään negatiivista sanaa. Alinan mielestä elämä on positiivisesti muuttunut, ja hän on sitä mieltä, että näin kuuluikin tapahtua.

– Olen onnellinen tittelini tuomista mahdollisuuksista ja uusista työkuvioista. Media-ala kiinnostaa. Uskoisin, että minua tullaan näkemään televisiossa ja kuulemaan radiossa, hän sanoi toiveikkaasti.

– En kadu hetkeäkään misseyttäni. Jotakin olisin voinut tehdä ehkä eri tavalla kuten Miss Universumiin valmistautumisen. Minulla oli hyvät opettajat, mutta aikaa tulevaan kisaan ja siinä esiintymiseen oli sittenkin liian vähän, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt