Toni ja Heidi Nieminen: avioero! Raskaana oleva Heidi haki eroa salaa – ”Ei jumankauta! Siis mitä?”

Pari avioitui vuonna 2015.

7.3.2019 6:00

Raskaana oleva Heidi Nieminen on jättänyt yksin avioerohakemuksen 22.2.2019, Oulun käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille.

Hakemuksen allekirjoitus on päivätty jostain syystä viime vuoden heinäkuulle.

Epäselvyyksistä johtuen erohakemuksen käsittelijä päättää seuraavaksi tarvitaanko uutta hakemusta, koska Heidin allekirjoituksen päivämäärä on monen kuukauden takaa.

Avioero on kuitenkin vireillä.

IS tavoitti ex-mäkikotka Toni Niemisen keskiviikkona.

Albertvillen 1992 olympiavoittaja vaikutti hämmentyneeltä kuullessaan Heidi Niemisen Oulun käräjäoikeuteen helmikuussa jättämästä avioerohakemuksesta.

– Ei jumankauta! Siis mitä? Nyt voin kyllä sanoa niin rehellisesti kuin ikinä pystyn, että tästä hakemuksesta mulla ei ole mitään tietoa, Toni Nieminen kommentoi.

– En siis oikeasti tiedä, onko tällaista hakemusta jätetty vai ei. Ilmeisesti on, jos teillä on sellaisesta oikein mustaa valkoisella olemassa.

Puhelimitse tavoitettu Nieminen, 43, oli ajelemassa Helsingistä Ouluun. Oululainen valmentaa naisten mäkimaajoukkueeseen kuuluvaa Julia Kykkästä, ja erityisesti alkuvuodesta hän on ollut matkustanut paljon ulkomailla – suojattinsa kilpailu- ja leirimatkojen vuoksi.

Toni Nieminen, mikä on näkemyksesi mukaan avioliittonne tila tällä hetkellä?

– No, meillä on ollut Heidin kanssa haasteita suhteessamme, sitä ei käy kiistäminen. En nyt lähde avaamaan niitä syitä sen tarkemmin, Nieminen vastaa.

– Nyt olen kuitenkin matkalla kotia kohti. Jotta voisin vastata paremmin kysymykseesi, minun on juteltava ensin Heidin kanssa ja otettava selvää siitä, että missä tässä oikein mennään.

Toni ja Heidi saavat kesävauvan. Ex-mäkikotka vahvisti uutisen IS:lle helmikuun alussa.

– Laskettu aika on kesällä. Nieminen kertoi tuolloin.

Lapsi on Toni Niemisen ja Heidin toinen yhteinen lapsi.

Niemisellä on entuudestaan kaksi tytärtä. Myös Heidillä on kaksi tytärtä entisestä suhteestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?