Lehti: 52-vuotiaana kuolleen näyttelijä Luke Perryn testamentti julki – ei jättänyt kihlatulleen mitään - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehti: 52-vuotiaana kuolleen näyttelijä Luke Perryn testamentti julki – ei jättänyt kihlatulleen mitään

Näyttelijä Luke Perry jätti tämänhetkisten tietojen mukaan koko omaisuutensa kahdelle lapselleen. Asiasta uutisoi yhdysvaltalainen Radar Online.

Luke Perry seurusteli terapeuttina työskentelevän Wendy Bauerin kanssa (kuvassa).­

6.3.2019 13:33

Yhdysvaltalainen Radar Online -sivusto uutisoi, että näyttelijä Luke Perryn jälkeensä jättämä testamentti on paljastunut.

Lehden mukaan Perry teki testamentin jo vuonna 2015, jolloin hän kärsi syövästä. Hän pelkäsi, että ei selviä sairaudesta, ja teki testamentin ”varmuuden vuoksi”.

Testamentista on nyt selvinnyt, että Perry jätti koko omaisuutensa kahdelle lapselleen, 21-vuotiaalle Jackille ja 18-vuotiaalle Sophielle. Hän sai lapset entisen vaimonsa Minnie Sharpin kanssa.

Kuvassa Luke Perry ja tämän kumppani Wendy Madison Bauer gaalassa vuonna 2017.­

Perryn kuoleman jälkeen on selvinnyt, että Perry oli mennyt kaikessa hiljaisuudessa kihloihin parisuhdeterapeutti Wendy Madison Bauerin kanssa ennen kuolemaansa.

Pariskunta poseerasi yhdessä 2017 GLAAD Media Awards -gaalassa vuonna 2017, mutta he eivät ole kertoneet suhteestaan julkisuudessa. Ei tiedetä, kuinka pitkään he ehtivät seurustella. He ovatkin pitäneet parisuhteensa pitkälti poissa parrasvaloista.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että äkillisesti kuollut näyttelijä ei ollut huomioinut vuonna 2015 kirjoitetussa testamentissa kihlattuaan lainkaan.

Luke Perry tunnettiin parhaiten roolistaan 90210 -hittisarjassa. Kuvassa Jason Priestly (vasemmalla), Shannon Doherty ja Perry.­

Beverly Hills 90210 -sarjasta ja Riverdalesta tunnettu näyttelijä kuoli maanantaina vain 52-vuotiaana. Syynä oli aivohalvaus.

Perryn Kaliforniassa Sherman Oaksissa sijaitsevaan kotiin hälytettiin ensihoitajat viime viikon keskiviikkona. Kohtauksen saanut näyttelijä kuljetettiin välittömästi läheiseen sairaalaan.

Lääkärit nukuttivat Perryn, jotta hänen aivonsa saisivat toipua halvauksesta. Kävi kuitenkin ilmi, että mitään ei ollut enää tehtävissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?