Luke Perryn Sophie-tytär, 18, rikkoi hiljaisuuden – julkaisi koskettavan otoksen isänsä kanssa: ”Kaikki tapahtuu niin nopeasti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Luke Perryn Sophie-tytär, 18, rikkoi hiljaisuuden – julkaisi koskettavan otoksen isänsä kanssa: ”Kaikki tapahtuu niin nopeasti”

Luke Perryn 18-vuotias tytär rikkoi hiljaisuuden vuorokausi isänsä kuoleman jälkeen.

Luke Perryn Sophie-tytär julkaisi koskettavan otoksen isänsä kanssa Instagramissa.­

6.3.2019 8:09

Näyttelijä Luke Perry menehtyi maanantaiaamuna aivohalvaukseen. Näyttelijä oli kuollessaan vain 52-vuotias, mikä on herättänyt suurta surua niin fanien kuin ystävien ja kollegoiden keskuudessa.

Nyt Perryn Sophie-tytär, 18, on rikkonut Instagramissa hiljaisuuden. Sophie julkaisi hellyttävän yhteiskuvan isänsä kanssa ja kiitti kaikkia rakastavista viesteistä.

– Paljon on tapahtunut minulle tällä viikolla. Kaikki tapahtuu niin nopeasti. Pääsin takaisin Malawista juuri ajoissa ollakseni perheeni kanssa ja viimeisen 24 tunnin aikana olen saanut käsittämättömän määrän rakkautta ja tukea, tytär aloittaa.

Sophie kertoo saaneensa kasoittain viestejä isänsä kuoleman jälkeen.

– En voi yksittäisesti vastata kaikkiin satoihin kauniisiin ja sydämellisiin viesteihin, mutta näen ne ja arvostan niitä. Arvostan, että lähetätte positiivisuutta minulle ja perheelleni.

– En ole varma, mitä minun tulisi sanoa tässä tilanteessa. Tämän käsittelemiseen ei saa oppitunteja, varsinkin kun kaikki on julkista. Joten pysykää mukanani ja tietäkää, että olen kiitollinen kaikesta rakkaudesta. Olen vain kiitollinen kaikessa hiljaisuudessa.

Luke Perry Sophie-tyttärensä kanssa kymmenen vuotta sitten.­

Otos on kerännyt lähes 40 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja, joissa ihmiset esittävät Sophielle surunvalitteluitaan.

TMZ kertoo, että Perryn 21-vuotias Jack-poika on kertonut jättäytyvänsä showpainiottelusta, joka olisi ollut ensi viikolla. ”Jungle Boy” -nimellä painiva Jack ei ole kertonut perumisen syitä julkisuuteen, mutta syy liittyy lehden mukaan mitä todennäköisimmin hänen isänsä kuolemaan.

Luke Perry erosi avioliitostaan Minnie Sharpin kanssa vuonna 2003. Ex-vaimo, lapset ja näyttelijän muut rakkaat ehtivät sairaalaan jättämään jäähyväisensä Perrylle ennen hänen kuolemaansa.

Luke Perry oli kuollessaan vain 52-vuotias.­

Perry muistetaan erityisesti Beverly Hills 90210 -hittisarjasta, jossa hän näytteli Dylan McKayta. Sitä esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1990–2000. Ennen kuolemaansa hän tähditti Riverdale -sarjaa, jossa hän näytteli Archien isää Fred Andrew’ta.

Perry nousi jättisuosioon Beverly Hills 90210 -sarjasta. Kuvassa sarjan alkuperäiset tähdet.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?