”Nuorella ihmisellä tuollaiset riippu-utareet” – Sara Sieppi esittelee Instagramissa, millaisia törkyviestejä lukemalla hänen jokainen päivänsä alkaa - Viihde - Ilta-Sanomat

”Nuorella ihmisellä tuollaiset riippu-utareet” – Sara Sieppi esittelee Instagramissa, millaisia törkyviestejä lukemalla hänen jokainen päivänsä alkaa

Sara Sieppi näytti Instagramissa yhden niistä monista törkeistä kommenteista, joita hän saa sosiaalisessa mediassa.

Sara Sieppi on yksi Suomen seuratuimmista somekaunottarista.­

5.3.2019 12:29

Miss Suomi 2011 Sara Sieppi tunnetaan juontajana, bloggaajana ja sometähtenä. Siepillä on Instagramissa 153 000 seuraajaa, joille missikaunotar jakaa otoksia elämästään.

Siepin sosiaalisessa mediassa jakamat kuvat keräävät tuhansia tykkäyksiä ja jopa satoja kommentteja. Kaikki hänen somekanavilleen tulevat kommentit eivät suinkaan ole julkaisukelpoisia, kuten Sieppi nyt Instagramin Stories-osiossa näyttää.

Hän julkaisi seuraajilleen konkreettisen esimerkin siitä, millaisia törkyviestejä hänelle lähetetään.

– Ai että! Hyvää huomenta taas mulle, Sieppi kirjoittaa.

Sieppi esittelee Instagramissa kuvakaappausta hänelle lähetetystä viestistä, jossa hänen ulkonäköään kritisoidaan ankarin sanankääntein. Viestin lähettäjä kirjoittaa uskovansa, että ”sugardaddy” kustantaisi Siepin ulkomaanmatkat.

– Voi jeesus, että nuorella ihmisellä voi olla tuollaiset riippu-utareet ja kehtaa vielä esitellä niitä tyrkylle joka paikassa, nimetön henkilö kirjoittaa Siepille osoittamassaan viestissä.

– Olet niin saatanan säälittävä horappi että oksettaa, viesti päättyy.

Sieppi kirjoittaa Instagramissaan joutuneensa aamulla viestejä läpikäydessään poistamaan jokaisen blogiin tulleen kommentin.

– Mitä jos sun jokainen päivä alkaisi näin? hän kysyy someseuraajiltaan.

Sara Sieppi on aikaisemmin kertonut IS:n haastattelussa sosiaalisen median olevan osa hänen työtään ja hänen saavan joistakin päivityksistään myös rahaa.

– En saa mitään jostain tavallisista selfie-kuvista tai maisemakuvista. Ainoastaan sellaisista jutuista saan rahaa, mihin olen selvästi liittänyt asusteita, meikkejä tai muuta, mihin liittyy yhteistyösopimuksia, Sara Sieppi kertoi Ilta-Sanomille 2017.

Sara Sieppi kertoi tuolloin Ilta-Sanomille saavansa usein somessa kyselyitä siitä, miten hän voi matkustella niin paljon. Aihe on jälleen esillä Siepin blogissa, jossa hän kertoo matkastaan Meksikon lämpöön.

– Olen aikaisemmin jo maininnut siitä, että olen siinä suhteessa onnekkaassa asemassa, että pystyn ottamaan työni mukaan oikeastaan minne vaan. Elämäntilanteeni muuttui viime syksynä niin paljon, joten musta on pitkästä aikaa tuntunut hyvältä elää elämää vain itselleni ja tehdä sellaisia asioita, mitä mä itse haluan. Mennä ja tulla miten vaan, miettimättä mitään tai ketään muuta, hän kirjoittaa blogissaan.

– Jotkut säästää omaa asuntoa varten, mä katson mieluummin, mitä maailmalla on tarjota. Onneksi meistä jokainen saa käsikirjoittaa oman elämänsä sellaiseksi, mikä itselle parhaalta tuntuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?