Lähipiiri kertoo The Prodigy -yhtyeen Keith Flintin, 49, surullisista viimeisistä hetkistä – ero vaimosta ajoi miehen synkkään syöksykierteeseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Lähipiiri kertoo The Prodigy -yhtyeen Keith Flintin, 49, surullisista viimeisistä hetkistä – ero vaimosta ajoi miehen synkkään syöksykierteeseen

49-vuotiaana menehtyneen Keith Flintin viimeiset viikot olivat surun täyttämiä. Lähipiirin mukaan ero Mayumi-vaimosta ajoi miehen romahduspisteeseen.

5.3.2019 8:24

The Prodigy -yhtyeen laulaja Keith Flint löydettiin kuolleena kotoaan Dunmow’ssa, Essexissä eilen maanantaina. Hän oli vain 49-vuotias.

Yhtyeen säveltäjä ja kosketinsoittaja Liam Howlett kertoi The Prodigyn Instagram-tilillä Flintin kuoleman olleen itsemurha.

– Uutiset ovat totta. En voi uskoa, että sanon tämän, mutta veljemme Keith vei oman henkensä viikonlopun aikana.

– Olen shokissa, vi**n vihainen, hämmentynyt ja sydämeni on särkynyt. Lepää rauhassa veli, murtunut bänditoveri kirjoitti Instagramissa.

Keith Flintin kuolema on tullut suurena järkytyksenä niin yhtyeen faneille kuin Flintin läheisillekin. Brittilehdet kertovat Flintin osallistuneen vain kaksi päivää ennen kuolemaansa juoksutapahtumaan. Muut tapahtumaan osallistuneet ovat kertoneet miehen olleen hyväntuulinen ja rautaisessa kunnossa.

The Sun -lehti kertoo, että viimeiset kuukaudet olivat kuitenkin hyvin raskasta aikaa Flintin elämässä. Flintin lähipiiristä kerrotaan lehdelle miehen avioliiton japanilaisen mallin ja DJ:n Mayumi Kain kariutuneen. Läheisten mukaan Flint otti eron hyvin raskaasti ja masentui. The Sunille kerrotaan, että läheiset epäilivät tähden ryhtyneen jälleen käyttämään huumeita.

Lue lisää: The Prodigy paljasti laulaja Keith Flintin kuolinsyyn – ”En voi uskoa, että sanon tämän”

Flint kertoi lehtihaastatteluissa tehneensä suuren elämänmuutoksen kymmenen vuotta sitten ja jättäneen päihteet. Laulaja ylisti vaimonsa Mayumin olleen yksi suurimmista tukijoistaan päihdetaistelun keskellä.

– Hän pelasti minut, Flint sanoi haastatteluissa.

Keith Flintin elämän tiedetään olleen hyvin seesteistä villien nuoruusvuosien jälkeen. Yksi syy elämänmuutokseen oli vaimo Mayumi. –Minä ja vaimoni rakastamme käydä piknikillä ja ajella pitkin maaseutua, Flint kertoi arjestaan haastatteluissa.­

Pari avioitui vuonna 2006. Lehtitietojen mukaan Mayumi Kai oli Flintin kuoleman aikaan Japanissa, jossa hänellä on sovittuna useita keikkoja.

Laittoi kotinsa myyntiin

The Sunin mukaan Flint asui idyllisessä maatalossa, jota tähti kutsui haastatteluissa turvapaikakseen. Eron jälkeen Flint oli kuitenkin raskain sydämin joutunut laittamaan talon myyntiin.

Essexin poliisi sai maanantaiaamuna soiton, jossa soittaja kertoi olevansa huolissaan Flintin hyvinvoinnista. Brittilehtien mukaan on kuitenkin toistaiseksi epäselvää mikä sai miehen lähipiirin epäilemään jonkin olevan vialla ja soittamaan viranomaisille.

Maaseudulla sijaitseva talo oli erittäin rakas Keith Flintille. Lähipiirin mukaan hän oli musertunut avioliittonsa päättymisestä ja kotinsa menettämisestä.­

Tähden tiedetään juosseen päivittäin personal trainerinsa kanssa, mutta toistaiseksi ei tiedetä oliko personal trainer juuri se henkilö, joka soitti viranomaisille.

Tähti oli myös myymässä omistamaansa pubia, joka oli joutunut metsästystä vastustavien aktivistien hampaisiin.

Flint palasi vain pari viikkoa sitten The Prodigyn kiertueelta Australiasta. The Sun kertoo Flintillä olleen jonkin verran velkoja, mutta tienestit The Prodigyn keikoista olisivat kuitanneet velat.

The Prodigylle on sovittuna valtava määrä keikkoja niin keväälle kuin kesällekin. Yhtyeen piti esiintyä kesällä Provinssissa, mutta toistaiseksi ei ole tietoa toteutuuko keikka.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?