172 miljoonan euron jättipotin napannut lottovoittaja lukittautui kartanoonsa – elää erakkona ja viettää päivänsä herkkuja ahmien

Julkaistu:

Raha ei tuonut onnea EuroMillions-pelissä 172 miljoonaa euroa voittaneelle Adrian Bayfordille.
Postinkantaja Adrian Bayfordin elämä mullistui vuonna 2012 kun hän voitti uskomattomat 172 miljoonaa euroa EuroMillions-lotossa. 48-vuotiaasta Bayfordista tuli julkkis, jonka elämää seurattiin tiiviisti brittilehtien sivuilla.

Bayford sai kokea kantapään kautta, ettei raha tuo onnea. Lottovoittaja asuu ystävien mukaan nyt erakkona Suffolkissa sijaitsevassaan kartanossaan.

Huolestuneet ystävät kertovat The Sunille, että Bayfordin elämään on mahtunut paljon vastoinkäymisiä lottovoiton jälkeen. Hän on joutunut pettymään rakkaudessa kerta toisensa jälkeen ja eristäytyneen ystävistään.

The Sun kertoo Bayfordin katkaisseen yhteydenpidon moniin läheisiinsä. Ystävät väittävät, että yksinäinen Bayford on maksanut ihmisille seurasta ja hän on palkannut itselleen kuskin kuljettamaan häntä niinä harvoina kertoina, jolloin hän poistuu kartanostaan.

Päivänsä Bayford viettää lehtitietojen mukaan suosikkiherkkujaan syöden. Daily Mail -lehti kertoo, että Bayfordin kartanoon toimitetaan joka viikko noin 50 lihapasteijaa.

Brittilehden mukaan lottovoittaja ei ole kovinkaan suosittu hahmo Suffolkissa ja paikalliset ovat ihmetelleet, miksi ökyrikas mies ei ole tukenut alueen toimintaa rahallisesti.

– Ihmisistä on hauskaa käydä baaritiskillä naljailemassa hänelle, että miksi hän ei juo samppanjaa. He haastavat riitaa ja onnistuvat siinä, paikallinen baarinpitäjä kertoo The Sunille.


Bayfordin ystävät surevat brittilehdille Bayfordin olevan syytön surulliseen tilanteeseensa. Hän voitti jättipotin, mutta ei ollut valmistautunut voiton mukanaan tuomiin haasteisiin. Ystävien mukaan Bayford haluaisi vain elää rauhassa, mutta rahan mukanaan tuoma julkisuus on tehnyt siitä mahdotonta.

– Tämä on vaikeaa hänelle. Hän on hyvin erikoisessa tilanteessa. Hänellä kävi vain tuuri, ei muuta. Nyt hän on tahtomattaan huomion keskipisteenä.

Vaimo ja tyttöystävät jättivät

The Sun kertoo Bayfordin ongelmien alkaneen noin vuosi lottovoiton jälkeen. Hänen vaimonsa Gillian pakkasi tavaransa ja muutti parin kahden lapsen kanssa Skotlantiin.

Avioeron jälkeen Bayfordin kerrotaan hullaantuneen kolmekymppisestä Samanthasta, jolle hän osteli hulppeita lahjoja yli puolen miljoonan euron edestä. Nainen palasi kuitenkin entisen poikaystävänsä luo ja särki Bayfordin sydämen.

Brittilehtien mukaan Bayford on tuhlannut rahojaan hulppeisiin juhliin ja matkoihin, mutta myös sijoittanut osan voittopotista. Lehtitietojen mukaan Bayford on ostanut useita kiinteistöjä Suffolkista ja vuokraavan niitä. Vuokralaiset tosin ovat valitelleet brittilehdissä miehen nostaneen vuokraa useilla sadoilla euroilla mielivaltaisesti.


Bayford ei ole juurikaan antanut haastatteluja lehdille lottovoittonsa jälkeen. Vuonna 2016 hän kuitenkin julkaisi kipakan kirjoituksen sosiaalisessa mediassa, jossa hän napautti häntä arvostelleita ihmisiä.

– Ihmiset jotka haukkuvat minua eivät edes tunne minua. Heillä ei ole aavistustakaan mitä teen ihmisten hyväksi, hän jyrähti.

– Olen ollut onnekas elämässäni. Yritän auttaa niin monia kuin pystyn, mutta en halua muutamien valittajien pilaavan elämääni. Surullista kyllä, jotkut yrittävät pilata elämäni. Harmi heille, minä en välitä siitä p*skaakaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt