Saara Aalto pääsi Dancing on Ice -ohjelman finaaliin! - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto pääsi Dancing on Ice -ohjelman finaaliin!

Saara Aalto pääsi finaaliin Britannian Dancing on Ice -kilpailussa.

3.3.2019 21:55

Suomalaistähti Saara Aalto luisteli tänäkin sunnuntaina miljoonayleisön edessä Britannian Dancing On Ice -kilpailussa parinsa Hamish Gamanin kanssa. Tiukassa semifinaalijaksossa oli enää neljä paria jäljellä taistelemassa voitosta.

Saara ja Hamish joutuivat taistelemaan jatkopaikastaan, sillä heidän pisteensä eivät riittäneet suoraan finaaliin. ”Kaksintaistelussa” he luistelivat Westlife-yhtyeen entistä laulajaa Brian McFaddenia ja hänen pariaan Alex Murphya vastaan.

Lopulta kaksintaistelun päätteeksi tuomarit päättivät yksimielisesti pelastaa Saaran ja Hamishin. Tämä tarkoittaa sitä, että Saara nähdään sunnuntaina 10. maaliskuuta kilpailun finaalilähetyksessä.

Finaalissa Saara ja Hamish saavat vastaansa James Jordanin ja Alexandra Schaumanin sekä Wes Nelsonin ja Vanessa Bauerin.

Kilpailun edetessä luistelijoilta odotetaan koko ajan kovempaa tasoa, ja nyt parit joutuivat tarjoilemaan yleisölle jo kaksi esitystä.

Tämä viikko oli Saaralle ja Hamishille erittäin menestyksekäs, sillä ensimmäinen Katy Perryn Hot N Cold -kappaleen tahtiin luisteltu esitys toi heille 35 pistettä, ja toinen Wicked-musikaalista tutun Defying Gravity -kappaleen säestämä show 38 pistettä.

Pari rikkoi huimalla pistesaaliilla kaikki aiemmat henkilökohtaiset ennätyksensä.

Saara on siivittänyt tiensä viikko viikolta eteenpäin kilpailussa, ja on nyt jo finaalissa kolmen parhaan joukossa. Hän tosin myönsi lähetyksen aluksi, että luuli joutuvansa jo viime kerralla kotimatkalle.

Yleisöäänet kuitenkin pelastivat Saaran viime viikolla illan huonoimmista tuomaripisteistä huolimatta.

– Luulin, että olisin lähtenyt kotiin, Saara totesi.

Tällä viikolla Saara sai tuomareilta lukuisia ylistyssanoja.

–Olet taiteilija. Sinä olit yhtä musiikin kanssa.

–Sinä ylitit itsesi. Luistelit koko sielullasi tänään, tuomarit ylistivät.

Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa esittää Suomen tv:ssä Jim-kanava sunnuntaisin. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?