Suosikkikoomikko, 34, avasi sanomalehden ja hieraisi silmiään – tyttöystävä oli jättänyt ja lähtenyt Mr Bean -tähden, 64, matkaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkikoomikko, 34, avasi sanomalehden ja hieraisi silmiään – tyttöystävä oli jättänyt ja lähtenyt Mr Bean -tähden, 64, matkaan

James Acaster sai tietää tyttöystävänsä suhteesta Rowan Atkinsoniin luettuaan siitä lehdestä.

James Ancaster (oik) ei tiennyt tyttöystävänsä ihastuneen Mr Bean -tähteen.­

3.3.2019 15:03

James Acaster, 34, seurusteli tyttöystävänsä Louise Fordin kanssa kaksi vuotta.

Eräänä sunnuntaiaamuna koomikko avasi The Sun On Sunday -lehden ja huomasi itseään koskevan uutisen.

Artikkelissa kerrottiin hänen tyttöystävänsä ja Rowan Atkinsonin, 64, lähentyneen sen jälkeen, kun he tekivät yhdessä näytelmää.

– Minut jätettiin Mr Beanin vuoksi, Acaster kertoi omassa stand up -esityksessään tällä viikolla.

– Sain tietää asiasta vasta vuosi eron jälkeen. Avasin lehden ja siellä se oli, koko sivun tarina. Ketään historiassa ei ole jätetty Mr Beanin vuoksi, Acaster vitsaili.

Atkinson ja Ford näyttelivät yhdessä Quartermaine's Terms -näytelmässä. Tästä alkoi Fordin ja Ancasterin suhteen alamäki.­

Acaster huomasi suhteensa laimenevan sen jälkeen, kun tyttöystävä sai roolin Wyndhamin teatterista, jossa hän näytteli Atkinsonin rinnalla vuonna 2013.

Acaster ja Ford asuivat tuolloin yhdessä. Rowan Atkinson oli jo jättänyt vaimonsa Sunetra Sastryn, 62, 24 vuoden liiton jälkeen.

– Olen todellinen pyhimys, koska pidin tämän tarinan takataskussani näin kauan, Acaster jatkoi esitystään.

– Työni on kertoa asioista, jotka ovat hauskoja. Hauskinta, mitä kenellekään koskaan on tapahtunut, tapahtui minulle. Et tajuakaan, kuinka usein Mr Bean pomppaa esiin eri paikoissa. Et tajua sitä ennen kuin sinut jätetään hänen takiaan. Kotoani on vain kaksi korttelia kauppaan, joka myy Mr Bean -naamareita. Hän on kaikkialla minne menen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?