Salakuvat: F1-tähti Lewis Hamilton iski itseään 14 vuotta nuoremman mallin

Julkaistu:

Suhdehuhu
Formulatähti Lewis Hamilton matkusti Barcelonaan 20-vuotiaan Cindy Kimberleyn kanssa.
Formula 1 -tähti Lewis Hamiltonin elämässä saattaa olla uutta lempeä, sillä 34-vuotias formulakuski on nyt yhdistetty 20-vuotiaaseen Cindy Kimberleyhin. Kaksikko on Mirrorin mukaan nähty yhdessä Barcelonassa, missä heidän väitetään olleen yhteisellä matkalla.

Hamiltonin väitetään saapuneen yksityiskoneellaan Espanjaan maanantai-iltana. Hamilton ja Kimberley nähtiin lentokentällä yhdessä. Mallina työskentelevä Kimberley oli pukeutunut mustiin pyöräilyshortseihin ja lyhyeen valkoiseen takkiin, jotka hän oli yhdistänyt muodikkaisiin Balenciagan lenkkareihin.

Lentokentällä pari vaikutti lehden mukaan uppoutuneen kahdenkeskiseen keskusteluun, Kimberleyn ottaessa Hamiltonia kädestä kiinni keskustelun lomassa.


Miljoonia tienannut urheilutähti on jakanut matkastaan lukuisia kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvissa nähdään muun muassa Halmiltonin koira Roscoe.

Myös Kimberley on paljastanut Instagramissa olevansa Barcelonassa. Instagram-julkaisuissaan Kimberley on kertonut valmistatuvansa useisiin tapaamisiin, mutta espanjan puhuminen on osoittautunut matkalla vaikeaksi.
Kimberley tuli tunnetuksi vuonna 2015, kun pop-tähti Justin Bieber julkaisi hänen kuvansa Instagram-tilillään.
– Kuka tämä on, kirjoitti Bieber tuolloin kuvatekstissä.

Sosiaalinen media villiintyi selvittämään tuolloin vielä tuntemattoman Kimberleyn henkilöllisyyttä. Hänestä tuli hetkeksi yksi puhutuimmista sosiaalisen median hahmoista.

Vuonna 2015 Kimberley oli 17-vuotias. Hän kävi vielä koulua ja asui Costa Blanca -nimisellä alueella Espanjassa, lähellä Benidormin kaupunkia. Hän työskenteli tuolloin lastenhoitajana. Kimberley sai sopimuksen ison kansainvälisen mallitoimiston kanssa vain viikkoja siitä, kun Bieber nosti kaunottaren Instagramissa esille.
Lewis Hamilton tunnetaan ylellisestä elämäntyylistään, josta tähti on kertonut haastatteluissa ja sosiaalisessa mediassa. Miehen elämässä on aiemminkin ollut julkkiskaunottaria.


Hamiltonin entinen tyttöystävä Veronica Valle kertoi aiemmin paljastuksia Hamiltonin kanssa vietetystä ajasta.

Hamilton bongasi eron jälkeen kurvikkaan Veronica Vallen tämän Instagram-profiilin kautta. He viestittelivät Instagramissa, kun yhtäkkiä Hamilton halusi kyydittää Veronican tämän kotoa Teksasista lomalle Barbadokselle.

26-vuotias yksinhuoltajaäiti sanoi, että Hamilton teki ilkeitä huomautuksia hänen painostaan, koska hän on pluskokoinen glamourmalli. Vallen mukaan Hamilton myös käyttäytyi ”kuin Jekyll & Hyde”, uhaten antaa potkut yksityiskoneensa lentäjälle tämän käytyä vessassa.
Vallen mukaan yksi Hamiltonin suosikkiaiheista oli myös ex-tyttöystävä Nicole Schertzingerin haukkuminen lyttyyn. X Factor -tuomari ja formulatähti erosivat vuonna 2015 kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Eron jälkeen julkisuudessa esitettiin, että ero olisi johtunut siitä, ettei Hamilton ollut vielä valmis naimisiin.
Veronican mukaan Hamilton oli pääosin kiltti häntä kohtaan, mutta tällä oli ilmiselvästi jonkinlaisia vihanhallintaongelmia, ja hänen tuulensa vaihtuivat täysin äkkiarvaamatta.

Laulaja ja X Factor -lauluohjelman tuomari Scherzinger, 39, puhui The Sun -lehden haastattelussa vuonna 2017 vaikeasta erostaan Hamiltonista. Seitsemisen vuotta on-off-parisuhteessa ollut pari erosi vuonna 2015.


Nicole myönsi tuolloin lehdelle, että eropäätöksen tekoon meni pitkä aika.

Kun parin erosta uutisoitiin, eron tärkeimmäksi syyksi kerrottiin, ettei Hamilton ollut valmis sitoutumaan. Uutisoitiin, ettei Hamilton tahtonut asettua aloilleen ja perustaa perhettä. The Sunin haastattelussa Nicole vihjasikin, että huhut eron syistä pitävät paikkansa ja että parisuhde oli muuttunut melko yksipuoliseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt