Suvi Teräsniska sai kolmannen lapsensa! Paljasti ilouutisen suloisella kuvalla – mukana koskettava kunnianosoitus Olli Lindholmille

Laulaja kertoi ilouutiset Instagram-tilillään.

28.2.2019 12:40

Suvi Teräsniska, 29, kertoo Instagramissa saaneensa kolmannen lapsensa. Hän kertoo pojan syntyneen varhain torstaiaamuna.

Kuvassa poika pitelee pienellä kädellään Teräsniskan sormesta.

– Jos on surua ollut tähän helmikuuhun niin onneksi se päättyy iloon ja onneen kun meidän hyökkäysketjun toinen laituri saapui tänään varhain aamulla viimein maailmaan. Pois unohtuu huolet ja murheet kun saa oman poikansa nostaa rinnalle ja itkeä kerrankin ilosta, Teräsniska kirjoittaa.

Hän lainaa päivityksessään Juice Leskisen sanoittamaa Yö-yhtyeen kappaletta Ihmisen poika. Suvi Teräsniskan hyvä ystävä, Yön nokkamies Olli Lindholm menehtyi 12. helmikuuta äkilliseen sairaskohtaukseen. Kappale julkaistiin vuonna 1994.

”Niin poika kiskoo pojan unta sikeää

kehtolaulu kesken taas kerran jää,

liukenee yöhön murheet aikuisen

Ihmisen poikaa kun katselen...”

Teräsniskan ja Lindholmin ystävyys sai alkunsa jo vuosia sitten. Teräsniska ehti olla Lindholmin luotsanneen Yö-yhtyeen taustalaulajana viisi vuotta, ennen kuin laulajan oma ura otti tuulta alleen. Viimeisen keikkansa Yön taustalaulajana Teräsniska teki yhtyeen 30-vuotisjuhlakiertueella vuonna 2011.

– Kiitos kaikille teille kauniista viesteistänne, mitä oon viimeisen kaksi viikkoa saanut lukea. Vaikka surulle on halunnutkin antaa aikaa ja tilaa niin siellä jossain on koko ajan tuikkinut pieni valo ja elämäni pienet miehet ovat pitäneet fokuksen elämässä, Teräsniska kiittelee tuoreessa päivityksessään.

Teräsniskalla ja hänen Simo-puolisollaan on kolme poikaa. Esikoinen syntyi maaliskuussa 2015. Toinen poika saapui maailmaan lokakuussa 2016. Pari solmi kihlat vuonna 2012 ja avioitui Kolarissa kaksi vuotta myöhemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?