Näin Orlando Bloom kosi Katy Perryä – romanttinen hetki helikopterissa muuttui farssiksi: viiden miljoonan sormus aiheutti ongelmia - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Orlando Bloom kosi Katy Perryä – romanttinen hetki helikopterissa muuttui farssiksi: viiden miljoonan sormus aiheutti ongelmia

Ystävänpäivänä kihlautuneiden Orlando Bloomin ja Katy Perryn romanttinen hetki piti sisällään myös muutaman kommelluksen.

28.2.2019 7:32

Poptähti Katy Perry, 34, ja näyttelijä Orlando Bloom, 42, kihlautuivat ystävänpäivänä kolmen vuoden on-off-seurustelun jälkeen.

Onnellinen Perry on nyt paljastanut Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa miten romanttinen kosinta tapahtui. Perry kertoi CNN:n mukaan, että varsinainen kosinta tapahtui helikopterin kyydissä Los Angelesin upeiden maisemien yläpuolella.

– Luulin, että olemme menossa taidenäyttelyyn, mutta menimmekin helikopteriin. Se oli todella suloista, Perry nauraa.

Aivan kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan. Perry kertoo, että itse kosinnassa tapahtui monta pientä hassua hetkeä. Bloom oli hommannut helikopteriin shampanjaa ja piilottanut sormusrasian taskuunsa odottamaan sopivaa hetkeä. Lisäksi hän oli kirjoittanut paperille ylös kaiken, minkä hän halusi sanoa rakkaalleen.

Bloom ojensi lapun Perrylle luettavaksi. Kun liikuttunut Perry luki rakkaudentäyteistä viestiä, alkoi tapahtua. Ensin sivummalla ollut shampanjapullo alkoi pitää uhkaavaa ääntä ja hajosi kappaleiksi.

Samaan aikaan Bloom yritti tuloksetta saada sormusrasiaa ulos taskustaan.

– Luin edelleen viestiä, ja hän repi aivan liian isoa sormusrasiaa takintaskustaan. Rasia repi taskun lopulta rikki, Perry kertoo.

Lopulta kaikki päättyi onneksi hyvin: Bloom ojensi Perrylle upean, arviolta viiden miljoonan arvoisen kihlasormuksen. Sormuksessa oli noin neljän karaatin vaaleanpunainen timantti keskellä, jota ympäröivät kahdeksan kirkasta timanttia.

Kosinnan jälkeen helikopteri laskeutui katolle, jossa Perryn läheisimmät ystävät ja perhe odottivat juuri kihlautunutta paria onnittelujen kera.

– Hän suoriutui todella hyvin, Perry kehui.

Parin tie kihloihin ei ole ollut helpoimmasta päästä. Pari erosi maaliskuussa 2017, mutta palasi yhteen samaisena kesänä.

Tuleva avioliitto on molempien toinen. Bloom on aiemmin ollut aviossa huippumalli Miranda Kerrin kanssa, kun taas Perry on ollut naimisissa näyttelijä Russel Brandin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?