Nanna Karalahden Jax-poika halusi laittaa huulipunaa huuliinsa – Jere Karalahti reagoi nopeasti lapsensa viattomaan pyyntöön

rac

Julkaistu:

lasten kasvatus
Nanna Karalahti vieraili radiokanava Loopin lähetyksessä keskiviikkona.
Hyvinvointiyrittäjä ja kahden lapsen äiti Nanna Karalahti, 30, vieraili radiokanava Loopin suorassa lähetyksessä keskiviikkona.

Karalahti oli suorassa lähetyksessä yhdessä kollegansa Anni Valliuksen kanssa kertomassa kaksikon uudesta aluevaltauksesta, Wellnessmalli-kilpailusta. Kilpailu kulki aikaisemmin nimellä Fitnessmalli, mutta nimi muutettiin Karalahden vaatimuksesta.


– Lähdin mukaan sillä ehdolla, että vaihdetaan ekana nimi. Kisaan ei keksitty mitään uutta, mutta nimi ei mielestäni enää täsmännyt siihen, mitä kisa nykyään on, kilpailuun itsekin vuonna 2012 osallistunut Karalahti selitti.
Karalahti itse jätti fitnesslavat taakseen jo vuosia sitten. Nykyisin hän on keskittynyt pyörittämään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä Hero-valmennuksiaan sekä vetämään hyvinvointileirejä ulkomailla. Hänellä on myös kaksi pientä lasta yhdessä puolisonsa Jere Karalahden kanssa.

Keskustelu suorassa lähetyksessä kääntyikin nopeasti Karalahden lapsiin ja erityisesti siihen, miten hän haluaa lapsensa kasvattaa. Lähetystä juontanut Jussi Ridanpää tiedusteli Nannalta, haluaisiko hän lapsistaan urheilijoita.

– Mulla on sellainen periaate, että en yhtään ohjaile heitä. Haluan, että ne löytää ne omat juttunsa ja tietää, että oon aina tukena, nainen avasi ajatusmaailmaansa.


Samaan hengenvetoon Karalahti kertoi hauskasta tilanteesta, joka heidän perheessään sattui keskiviikkoaamuna. Karalahtien kaksivuotias Jax-poika oli seurannut vierestä äitinsä aamutoimia ja olisi halunnut Nannan tapaan laittaa huuliinsa huulipunaa.

– Mä siihen sitten sanoin, että mene kysymään iskältä. Mä olisin periaatteessa antanut pojan laittaa sitä. Mutta sitten Jere sanoi, että ”älä, älä laita sitä huulipunaa.” Se kielsi sen sitten kyllä, Karalahti kertoi huvittuneena.

Karalahti sanoi uskovansa, että aktiivinen elämäntyyli tulee lapsille aikanaan luonnostaan, sillä molemmat vanhemmat ovat liikunnallisia. Hän ei halua pakottaa lapsiaan mihinkään.


– Pointtina ehkä se, että ne tulee saamaan täyden tuen kaikkeen. Mutta jos poika ei halua teininä mennä sinne harkkoihin, niin ehkä muutaman kerran joudun käymään sen keskustelun, nauroi Karalahti.

Nanna ja Jere Karalahti avioituivat neljä vuotta sitten. Pariskunnalla on kaksivuotiaan Jaxin lisäksi kuuden kuukauden ikäinen tytär Alexia. Nanna Karalahti (os. Koivisto) tuli tunnetuksi nimenomaan fitnessmallina ja hänet on sitemmin nähty muun muassa suositussa Fitnesspäiväkirjat -sarjassa.

Ota kantaa

Antaisitko poikalapsen laittaa huulipunaa?

Kyllä 58% En 42%
Ääniä yhteensä 20372

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt