Lady Gagan kaulalla kimalteli jättitimantti, jonka hinta vetää sanattomaksi – edes Suomen suurin lottovoitto ei riittäisi koruharvinaisuuteen

rac

Julkaistu:

Lady Gagalla Oscar-gaalassa nähty timantti on uskomattoman arvokas.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vietetyn Oscar-gaalan tähtiloisto oli kerrassaan uskomatonta. Toinen toistaan upeammat kaunottaret ja komistukset astelivat punaisella matolla ja säteilivät kilpaa salamavalojen kanssa.

Yksi illan odotetuimmista ja kuvatuimmista kaunottarista oli parhaan laulun pystinkin gaalassa pokannut Lady Gaga, joka sai Ilta-Sanomien Oscar-kuningatar äänestyksessäkin 17 prosenttia annetuista äänistä sijoittuen saldollaan äänestyksen toiseksi.
Gagan yksinkertaisen ja vanhanajan eleganssia huokuvan tyylin silmiinpistävin yksityiskohta oli hänen kaulassaan nähty jättimäinen timantti. Kyseessä oli keltainen 128,54 karaatin Tiffany-timantti, jonka arvo on Entertainment Today -sivuston mukaan huimat yli 30 miljoonaa dollaria eli noin 26,5 miljoonaa euroa.

Vaikka kyseinen timantti ei ole myytävänä, niin sitä ei saisi hankittua itselleen edes tämän viikon lottopotilla (3,6 miljoonaa euroa), mutta eurojackpotin voittosumma alkaa yltää jo timantin arvon tasolle.

Timantin arvo on itseasiassa lähes puolet enemmän kuin Suomen kaikkien aikojen suurin lottovoitto, sillä kyseinen potti on 15,5 miljoonaa euroa.


Tiffany-timantti löydettiin vuonna 1877 ja nykyään sen omistaa koruliike Tiffany & Co.

Se, että koru nähtiin kenenkään yllä julkisella paikalla, on todella harvinaista. Edellisen kerran tämä massiivinen timantti on ollut käytössä vuonna 1961. Tuolloin koru nähtiin Audrey Hepburnin yllä, kun hänestä otettiin kuvia Aamiainen Tiffanyllä elokuvaa varten.


Lady Gaga on pysynyt otsikoissa tiuhaan myös Oscar-gaalan jälkeen, sillä hänen ja Bradley Cooperin gaalassa nähdyn lauluesityksen jälkeen huhut parin välisestä suhteesta ovat lähteneet vellomaan toden teolla.

Kaksikko esitti parhaana lauluna palkitun Shallow-kappaleen saaden yleisön osoittamaan suosiota seisaallaan. Gaga ja Cooper koskettelivat toisiaan hellästi esityksensä aikana ja lauloivat yhteiseen mikrofoniin. Cooperin tyttöystävä, malli Irina Shayk seurasi hyvin intiimiä esitystä eturivistä.


Oscar-gaalan jälkeen seurue jatkoi iltaa Warner Brothersin järjestämillä jatkoilla. Daily Mailin mukaan Gaga ja Cooper viihtyivät hyvin läheisissä tunnelmissa myös jatkobileissä.

Lehti on julkaissut sivuillaan useita kuvia, joissa Gaga ja Cooper pitävät käsiä toistensa ympärillä ja juttelevat lähekkäin. Kuvissa näkyy, miten Cooperin tyttöystävä Shayk istuu yksin taustalla. Gaga ja Cooper myös nauravat vapautuneesti ja pitävät toisiaan kädestä.

– He olivat koko ajan toistensa kimpussa, halailivat ja juttelivat intiimisti. He eivät saanet tarpeekseen toisistaan, silminnäkijä kertoo brittilehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt