Viisukuningatar Conchita Wurst, 30, muutti ulkonäköään radikaalisti – tuore kuva jakoi fanien mielipiteet: ”Minne hiuksesi ovat kadonneet?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Viisukuningatar Conchita Wurst, 30, muutti ulkonäköään radikaalisti – tuore kuva jakoi fanien mielipiteet: ”Minne hiuksesi ovat kadonneet?”

Euroviisuvoittaja luopui liki tavaramerkiksi muodostuneista pitkistä tummista kutreistaan.

27.2.2019 8:08

Itävaltalainen euroviisuvoittaja Conchita Wurst, 30, on vaihtanut jälleen tyyliään radikaalisti. Conchita Wurst on drag-artisti Thomas Neuwirthin alter ego.

Tummissa kutreissa, parransängessä ja kultaisena kimaltelevassa mekossa euroviisut voittanut Conchita julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa upeasa iltapuvussa – mutta täysin kaljuna.

Mies on euroviisuvoitostaan asti ollut seurattu tyyli-ikoni, joten pitkistä kutreistaan tunnetun laulajan uusi kuva herätti runsaasti keskustelua fanien keskuudessa.

Useimpien fanien mielestä Conchitan uusi tyyli on aivan yhtä mahtava kuin miehen aiemmatkin tyylit.

– Olet täydellinen kaikilla tavoilla!

– Olet upein parrakas ja kalju nainen, jota olen koskaan nähnyt.

– Sinun jalkojesi lihakset ja tuo mekko! Olet niin vau!

– Rakastan sinua, koska olet ilmaiset itseäsi ja olet aina oma itsesi. Olet oikea ikoni ja kuningatar.

Osa faneista jäi kuitenkin haikailemaan kaljuna esiintyneen Conchitan hiusten perään, sillä vielä viikko sitten mies julkaisi kuvia, joissa hänellä on pitkät hiukset.

– Sinulla on kauniin muotoinen pää, mutta kaipaan hiuksiasi!

– Oho, minne ihmeeseen hiuksesi ovat kadonneet?

– En ymmärrä tyyliäsi.

Conchita Wurst voitti euroviisut vuonna 2014.­

Itävaltaa edustanut Conchita Wurst voitti euroviisut vuonna 2014 kappaleellaan ”Rise Like a Phoenix”. Laulutaitojensa lisäksi Conchita tunnetaan gay-aktivistina ja kauneusbloggaajana.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun Conchita leikittelee tyylillään. Vuosi sitten mies kohautti astelemalla kameroiden eteen vaaleissa hiuksissa ja vaalennetussa parrassa.

Conchita on kertonut julkisuudessa avoimesti hiv-positiivisuudestaan. Hän piti asian salassa pitkän, sillä hän halusi säästää perheensä asian tuomalta julkisuudelta. Lisäksi hän kokee terveydentilansa olevansa yksityinen asia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?