Somekansa tyrmistyi baseballtähden haastattelusta – latasi tiskiin uskomattomia ehtoja treffikumppanilleen

Julkaistu:

Baseballtähti Trevor Bauerin ehdot häntä deittaileville naisille ovat kuohuttaneet sosiaalisessa mediassa.
Yhdysvaltalainen baseball-syöttäjä Trevor Bauer tunnetaan ennen kaikkea huippu-urheilijana, mutta nyt mies on noussut otsikoihin aivan muiden asioiden takia.

Kohu sai alkunsa, kun Cleveland Indians -joukkueessa pelaava Bauer antoi haastattelun Sports Illustrated -lehdelle. Haastattelun kuohuttavin osuus oli, kun Bauer kertoi haastattelussa melko selvälinjaiset ehdot tulevalle rakkaalleen.

28-vuotias urheilutähti oli listannut kolme itselleen merkittävää asiaa, joita hän odottaa treffikumppaneiltaan. Vaatimukset saattoivat olla hieman normaalista poikkeavia, sillä Bauer kertoo, ettei hän halua missään nimessä sitoutua, päätyä sosiaaliseen mediaan tai tyytyä vain yhteen kumppaniin.

– Ensimmäiseksi, ei tunteita. Heti, kun huomaan sinun kehittävän jotakin tunteita, laitan pelin poikki. Minä en ole kiinnostunut suhteesta ja olen tunteiden osalta saavuttamaton, Bauer toteaa yksiselitteisesti.


– Toiseksi, ei sosiaalisen median julkaisuja minusta, sillä yksityiselämä pidetään yksityisenä, Bauer listaa.

– Kolmanneksi, makaan toisten kanssa. Aion jatkaa toisten kanssa makaamista. Jos se ei käy, emme voi maata yhdessä, ja sekin on täysin ok. Voimme olla toisillemme vain ystäviä, Bauer päättää.

Brittilehden mukaan Bauerin ehdot nousivat nopeasti keskustelun alle Twitterissä. Monen mielestä miehen tiukka vaatimuslista on omiaan karkottamaan treffikumppanit vain kauemmas.

– No kukapa nainen ei haluaisi deittailla tätä urpoa!

– Hänhän on todellinen saalis näiden ehtojen perusteella.


Toisaalta osa faneista kuulutti rehellisyyden perään ja kiitteli miestä avoimuudesta.

– Jos loukkaannut Trevor Bauerin treffiehdoista, harkitse uudelleen tärkeysjärjestystäsi. Kukaan ei pakota sinua makaamaan hänen kanssaan, ja hän on vain rehellinen siitä mitä hän haluaa.

– Kukaan ei voi loukkaantua, koska kaikki tietävät nyt, mihin kelkkaan lähtevät.

Ota kantaa

Olivatko baseballtähden ehdot liikaa?

Kyllä! 50% Eivät 50%
Ääniä yhteensä 10235

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt