Juontaja Juuso Mäkilähteen treffit menivät karmealla tavalla pieleen – kissa hyökkäsi ”nenään” kiinni - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja Juuso Mäkilähteen treffit menivät karmealla tavalla pieleen – kissa hyökkäsi ”nenään” kiinni

Kohtaamiset suloisten kissojen kanssa eivät aina mene kuten oppikirjassa.

25.2.2019 14:51

Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman panelistit muistelevat maanantai-illan tv-jaksossa ikäviä kohtaamisiaan kissojen, noiden eläinkunnan pirullisen suloisten mutta riiviömäisten olentojen kanssa.

Mikko Kuustonen muistelee Kummeli-ryhmästä tutulle ystävälleen tapahtunutta kivuliasta yöllistä kohtaamista mirrin kanssa.

– Hän päätyi neidon asunnolle, eikä tiennyt, että siellä oli kissa. Kun hän riisui kenkiä ja avasi solmuja, vaatekaapista, vaatteiden alta, hyökkäsi kissa. Kissa jäi roikkumaan kynsistä hänen nenäänsä. Tää tuhosi tämän ihmissuhteen. Se kliimaksi tapahtui siinä tuulikaapissa. Kissan toimesta, Kuustonen kertaa tositarinaa.

Kuustosen tarinan jälkeen vieraileva panelisti, Suomipopin iltapäivän ja Selviytyjät Suomi -tv-ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde liikehtii hermostuneesti paikallaan. Ikävät muistot nousevat pintaan. Myös Juuso on kohdannut kissan herkällä hetkellä.

– Tää on kauheeta, mutta nyt kun kerroit tuon, niin mulle tuli mieleen sama tilanne.

– Ehdin tuulikaapista pidemmälle, aika paljonkin pidemmälle, ja sanotaanko näin, että kissa hyökkäsi kans nenään kiinni. ”Nenään”, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Takaapäin vielä!, Juuso muistelee.

Millaisia muistoja sinulla on kissojen kanssa? Kommentoi!

Hyvät ja huonot uutiset maanantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Nelonen ja IS kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?