Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe tapasi rakkaansa härskin kohtauksen kuvauksissa – roolihahmot harrastivat seksiä kirjastossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe tapasi rakkaansa härskin kohtauksen kuvauksissa – roolihahmot harrastivat seksiä kirjastossa

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe on seurustellut näyttelijä Erin Darken jo usean vuoden ajan. Pari tutustui alun perin melko erikoisissa merkeissä.

24.2.2019 22:32

29-vuotiaasta Daniel Radcliffesta tuli tähti yhdessä yössä, kun Harry Potter -kirjasarjaan perustuva ensimmäinen elokuva, Harry Potter ja viisasten kivi julkaistiin vuonna 2001. Radcliffe oli tuolloin vain 12-vuotias ja näytteli elokuvassa pääosaa, velhopoika Harry Potteria.

Seuraavien kymmenen vuoden aikana Radcliffe nähtiin seitsemässä muussa Potter-elokuvassa ja hänestä tuli monille Harry Potterin ruumiillistuma. Tähti tahkosi rahaa, mutta ajautui myös ongelmiin. Radcliffe on puhunut avoimesti muun muassa ongelmistaan alkoholin kanssa. Näyttelijä myönsi vuonna 2012, että joi nuorena päivittäin ja näytteli Harry Potteria humalassa.

– Voin osoittaa elokuvista monta kohtausta, joissa olen kännissä. Silmissäni ei ole mitään elämää, Radcliffe tunnusti tuolloin.

Tältä Daniel Radcliffe näytti Harry Potter -elokuvasarjan ensimmäisessä elokuvassa vuonna 2001.

Sittemmin Radcliffe jätti alkoholin ja sai elämänsä kuntoon. Hän on näytellyt Potter-elokuvien jälkeen useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa, mutta Harry Potterin rooli on yhä hänen tunnetuin työnsä.

Nyt Radcliffe on kertonut PeopleTV:lle, että hän löysi rakkaansa, näyttelijä Erin Darken erään elokuvan kuvauksista. Entertainment Weeklyn mukaan Radcliffen ja Darken ensikohtaaminen ei ollut aivan tavallisimmasta päästä.

Radcliffe seurustelee näyttelijä Erin Draken kanssa.

Näyttelijät tapasivat vuonna 2013 ilmestyneen Kill Your Darlings -elokuvan kuvauksissa, kun he näyttelivät varsin rohkeassa kohtauksessa. Kirjastoon sijoittuvassa kohtauksessa kaksikon roolihahmot harrastavat suuseksiä.

– Se on helvetinmoinen tarina kerrottavaksi lapsillemme jonain päivänä sen vuoksi, mitä roolihahmomme tekevät yhdessä, Radcliffe toteaa.

Radcliffen mukaan ronskissa kohtauksessa oli mukana myös kipinöintiä.

– Roolihahmomme tapaavat ja flirttailevat toisilleen, joten se on tavallaan aika suloinen muisto meidän ensi tapaamisestamme ja flirttailustamme, näyttelijä sanoo.

Erin Darke on näytellyt useissa elokuvissa vuodesta 2009 lähtien. Kill Your Darlings -elokuvassa hänet nähdään sivuosassa, Radcliffe puolestaan pääosassa.

Radcliffe ja Darke alkoivat seurustella vuonna 2012. Harry Potter -tähti kertoi vuonna 2014 IS:lle, että Darke on paitsi hänen elämänsä rakkaus, myös hänen paras ystävänsä.

– Mielestäni suhteessa pitää pystyä puhumaan kaikesta ja hyvän ystävän kanssa niin voi tehdä, Radcliffe totesi IS:lle.

Tuolloin Radcliffe ei paljastanut tarkalleen, miten parin suhde alkoi, vaan totesi vain heidän tavanneen työn merkeissä.

Daniel Radcliffe kasvoi aikuiseksi julkisuuden paineissa. Nykyään näyttelijä on 29-vuotias.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?