Tosi-tv-tähti lipui punaiselle matolle läpikuultavassa mekossa – takapuolelta paljastui moka, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti lipui punaiselle matolle läpikuultavassa mekossa – takapuolelta paljastui moka, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan

Montana Brown, 21, oli valinnut ylleen varsin paljastavan mekon.

Montana Brown tuli tunnetuksi Love Island UK:n kolmannelta kaudelta.­

23.2.2019 22:45

Erittäin suositusta brittien Love Islandin kolmannelta kaudelta kuuluisuuteen ponnistanut Montana Brown kohautti asuvalinnallaan BRIT2019-gaalan punaisella matolla keskiviikkona, kertoo Mirror.

Brown, 21, asteli gaalan punaiselle matolle yllään varsin läpikuultava, ihoa myötäilevä mekko. Jo itsessään hyvin paljastava vaatekappale kuitenkin teki kantajalleen tepposet, mihin tämä tuskin oli ennakkoon varautunut.

Brownin mekko teki hänelle tepposet ja paljasti koko naisen takamuksen.­

Brownin ylleen valitseman vaalean mekon läpikuultava päälikangas nimittäin paljasti koko tähden takapuolen. Syynä tähän oli mekkoon kuuluva body, joka oli mitä ilmeisemmin liikkunut paikaltaan naisen astellessa punaista mattoa pitkin.

Naista itseään pieni paljastelu ei kuitenkaan tuntunut haittaavan, vaan Brown poseerasi valokuvaajille varsin tottuneesti. Nainen saapui gaalaan yhdessä ystävänsä Mark Ferrisin kanssa, joka on niin ikään tuttu julkisuudesta.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun Brown esittelee timmiksi treenattua vartaloaan kameroille.

Brown saapui gaalaan yhdessä ystävänsä Mark Ferrisin kanssa.­

Muutamia kuukausia sitten hän aiheutti Instagramissaan valtavan mylläkän julkaistuaan itsestään kuvan bikineissä. Kuvan tekstin oli kenties tarkoitus olla kannustava, mutta Love Island -kaunottaren bikinikuva ja sen yhteyteen kirjoitettu teksti ei saanut sellaista vastaanottoa, mitä tosi-tv-tähti itse oli kenties ajatellut.

– Todellisuus on se, että teistä useimmat työskentelevät yhdeksästä viiteen, mikä tarkoittaa sitä, että pitää herätä kello 7.30 ja olette kotona kello 19. Muistakaa se, että ihmisillä, jotka ovat (sosiaalisen median) vaikuttajia kokoaikaisesti on vapaampi aikataulu mennä kuntosalille ja enemmän aikaa saada aikatauluunsa tunnin salisessio. Joten muistakaa olla olematta liian ankaria itsellenne ja kantakaa ylpeänä se, minkä peritte äidiltänne, Brown kommentoi.

Fanit eivät kuitenkaan ymmärtäneet tosi-tv-kaunottaren viestiä, vaan kimpaantuivat hänen aseenteestaan.

– Tuo kuulostaa niin alentavalta: ”Katsokaa, miltä voisitte näyttää, mutta koska te vähemmän täydelliset kuolevaiset, ette voi mennä kuntosalille”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?