Uskomaton loppuratkaisu The Wallissa – kovia kokenut perheenisä murtuu kyyneliin kuullessaan voittosumman: ”Olen ihan shokissa!”

rac

Julkaistu:

the wall suomi
Haukiputaalaiset Mikko ja Heidi nappasivat The Wall Suomi -ohjelmassa huikean voittopotin.
The Wall Suomessa kisasivat tänään viiden lapsen vanhemmat Mikko ja Heidi. Haukiputaalaisen perheen arki on ollut rankkaa: Mikko on viime vuonna toipunut aivoverenvuodosta ja kotona on kesken laaja remontti.

Pariskunnan kotitalossa on kesken laaja remontti. Talokaaoksen lisäksi viisilapsista perhettä on viime vuonna järkyttänyt Mikolle sattunut vakava onnettomuus.

– Meillä vuosi on ollut vähän erilainen, tässä on ollut haasteita. Viime vuoden marraskuussa loukkasin pääni, tuli aivoverenvuoto. Kyllä siinä on kotiväki ollut tiukoilla, Mikko kertoo.

Pariskunta tunnustaa olevansa kipeästi lisärahan tarpeessa.

– Mikäs teidät sai osallistumaan kisaan? juontaja Heikki Paasonen kysyy.

– Raha, Mikko nauraa.

– Siinähän sitä olisi rahareikää, taloremontti, sairaslomaa ja viisi lasta siihen päälle! Kyllä tässä alkaa toivoa, että teille menestystä tulee, Paasonen toteaa.


Mikon ja Heidin kisa ratkesi lauantai-illan jaksossa miltei parhaimmalla mahdollisella tavalla: pariskunnan voittosummaksi kertyi huikeat 98 204 euroa!

Pelin aikana käytiin nollassakin ja potti tippui viime metreillä 25 000 euroa, mutta aiemmat kaksi 50 000 euron voittoa takasivat mielettömän loppusumman.

Kun Mikko kuuli lopputuloksen Heidi-vaimoltaan, hän hämmästyi niin, että päästi suustaan spontaanin huudahduksen.

– Mitä v*ttua! Mikko häkeltyi ja purskahti itkuun.

Pari tuuletti villisti ja halasivat toisiaan juontaja Heikki Paasosen ilakoidessa vierellä.

– Olen ihan järkyttynyt ja ihan shokissa! Tämä on joku piilokamera, Heidi ihmetteli voittopotin selvittyä.


– En todellakaan ymmärrä, mitä on tapahtunut, mutta ehkä se tässä illan mittaan… On ollut sellainen ilta, tuolla kun on hiljaisuudessa, eikä tiedä mistään mitään ja silti on se tunteiden vuoristorata, niin voin vain kuvitella, mitä se tällä puolella on ollut, kysymyksiin vastannut Mikko totesi.

– Aivan uskomaton pelituuri. Tätä pitää sisäistää tosi kauan varmaan, Heidi kuvaili.

Edellisenä vuonna perheen isä Mikko toipui aivoverenvuodosta. Heidi kokee, että viisilapsinen perhe on ansainnut helpotuksen raskaaseen arkeen.

– Mä ainakin ajattelen nyt niin, että meillä on ollut niin raskasta, että mekin tarvitsemme sitä hyvää. Saamme rentoutua ja käydä lomalla, ettei tarvitse stressata kaikesta, tämä helpottaa tosi paljon, Heidi iloitsee.
The Wall Suomi lauantaisin kello 21 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt